Hanneke Schalk nieuwe Programma Manager

Vanaf 2 november 2015 is Hanneke Schalk werkzaam als Programma Manager bij Beeckestijn Business School.

Hanneke is verantwoordelijk voor de inhoud van een aantal opleidingen en is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de curricula van deze opleidingen; Hanneke heeft vooral de opleidingen rondom klantgericht management in haar portfolio.

Hanneke was hiervoor werkzaam bij Prominent/Molenaar als Content Marketeer. Daarvoor werkte ze o.a. als Online Marketing Consultant bij Unibail Rodamco.

‘Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe functie bij Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School is het hart van vernieuwende post-HBO en postdoctorale opleidingen op het gebied van klantgericht management en digital marketing in Nederland.

Beeckestijn heeft de afgelopen periode een forse groei gekend en veel nieuwe opleidingen in de markt gezet. Een leuke uitdaging om de groei en ambities van Beeckestijn Business School te vertalen naar nieuwe programma's zodat onze opleidingen optimaal (blijven) aansluiten bij de marktontwikkelingen, de wensen en eisen van onze studenten en natuurlijk de kwalitatief hoogwaardige standaard van Beeckestijn Business School. Want….educatie is nodig om toekomstproof te zijn…’.

Ga naar nieuwsoverzicht