Hoe digitaal is Nederland?

Egbert Jan van Bel doet, net als vorige jaar, onderzoek naar de acceptatie van digital marketing binnen b2b- en b2c- ondernemingen in Nederland. De resultaten worden gepresenteerd op 21 november aanstaande tijdens het praktijkgerichte, no-nonsense marketingcongres van Nederland, Digital Marketing in 1 Day.

De resultaten van het onderzoek geven o.a. inzicht in hoeverre digital marketing is ingebed in organisaties in Nederland. Ook geeft Egbert Jan van Bel een beeld van de mate waarin online marketingcampagnes gemonitord worden in bedrijven en vergelijkt hij de bevindingen met de resultaten van vorig jaar. Doet u mee? 

Hoe ver is uw organisatie met digital marketing?

Wilt u Egbert helpen door mee te werken aan zijn onderzoek en de korte vragenlijst invullen? 

Nieuwsgierig naar de resultaten?

De resultaten van dit onderzoek geven inzicht in hoeverre digital marketing al geaccepteerd is in Nederland en zullen tijdens Digital Marketing in 1 Day gepresenteerd worden. Interessant om te zien wat er allemaal is veranderd in vervolg op de resultaten van het onderzoek van vorig jaar. Als deelnemer aan het onderzoek kunt u uiteraard een exemplaar van de resultaten ontvangen.

Alle antwoorden worden strikt vertrouwelijk en anoniem verwerkt en komen direct binnen in de database van Service Check, onafhankelijk onderzoeksbureau dat het onderzoek in opdracht van Egbert Jan van Bel uitvoert. De vragenlijst is tot vrijdag 15 november in te vullen. 

 

Ga naar nieuwsoverzicht