Isabel Thijssen, Oxxio, wint ‘Digital Marketing Professional van het jaar’-award 2013!

Isabel Thijssen van energiebedrijf Oxxio heeft tijdens Digital Marketing in 1 Day (www.digitalmarketing.nl) de Digital Marketing Professional Award van het jaar 2013 in ontvangst mogen nemen van juryvoorzitter Egbert Jan van Bel.

Volgens juryvoorzitter Egbert Jan van Bel (Beeckestijn Business School) zette Isabel Thijssen in haar plan helder uiteen hoe je als energieleverancier uniek kunt zijn in een sterk concurrerende markt, om van een low interest product waar prijs het belangrijkste concurrentievoordeel is een servicegerichte provider te maken. Marlene Dekkers, Marketing Manager bij Berkvens Deursystemen won de publieksprijs.

Marlene Dekkers (l.) & Isabel Thijssen (r.); winnaressen Digital Marketing professional van het Jaar 2013

 

 

 

 

 

 

 


​Marlene Dekkers (l.) & Isabel Thijssen (r.)

Drie genomineerden met plannen op topniveau.

Uit meer dan 160 Digital Marketing-plannen volgden drie genomineerden, elk met plannen op zeer hoog strategisch niveau en met praktische uitvoerbaarheid.

  •  Isabel Thijssen - eMarketeer bij Oxxio
    Over het Digital Marketingplan: Hoe kan je als energieleverancier uniek zijn in een sterk concurrerende markt, van een low interest product waar prijs het belangrijkste concurrentievoordeel is? In het plan zet Isabel de stip op de horizon neer: Oxxio als serviceprovider. Door het ontwikkelen van relevante online diensten zoals app’s rondom inzicht en verbruik, kan Oxxio een unieke positie in de markt ontwikkelen en zo bewegen van prijsgericht naar ‘waarde’gericht via services.  
  • Jorn Zijlstra - Productmanager bij Noordhoff Health
    Noordhoff Health is een nieuwe zelfstandige afdeling binnen de educatieve uitgeverij Noordhoff Uitgevers en wil een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van standaarden en normen in de zorg. Kernthema plan: social selling, zijn waar de klant is met de juiste boodschap. Het einddoel van het digitaal marketingplan is het verkrijgen van ambassadeurs voor de leeroplossingen van Noordhoff Health middels social selling. 
  • Marlene Dekkers - Marketing Manager bij Berkvens Deursystemen
    Berkvens Deursystemen is fabrikant van binnendeuren, -kozijnen en schuifdeursystemen. Doel van haar Digital Marketingplan is de klant op een realistische en efficiënte manier online centraal stellen via het digitale platform berkvens.nl. Als relevante kennispartner ambassaDEURs creëren door het bevorderen van interactie en bieden van online ‘ontzorging rondom het bouwproces’.

Het oordeel van de jury…

De drie genomineerde plannen liggen qua relevantie, volledigheid en originaliteit zeer dicht bij elkaar. Het was voor de jury een bijna onmogelijke taak het ‘beste plan’ aan te wijzen. De jury heeft daarom gekozen voor het plan waar inmiddels vele stappen zijn gezet, dat meetbaar resultaten heeft geboekt in zowel uitingen, actie en resultaat. En zo heeft Isabel Thijssen met haar plan voor Oxxio de award in de wacht weten te slepen.

De publiekspijs...

De 3 genomineerden presenteerden gisteren tijdens Digital Marketing in 1 Day alle drie kort de essnetie van hun digital marketingplan. Na deze presentaties kozen de aanwezige bezoekers in hun ogen het beste digital marketingplan van 2013. Het merendeel van de stemmen was voor het plan van Marlene Dekkers, zij won daarmee de Publieksprijs.

De prijs voor de ‘Digital Marketing Professional van het jaar’ werd voor de vierde keer op rij uitgereikt. De winnaar heeft het beste Digital Marketing-plan en de onderliggende strategie van het afgelopen jaar gemaakt. De plannen zijn beoordeeld op volledigheid, relevantie en originaliteit.

De jury van 2013 bestond uit Egbert Jan van Bel (onderzoeker, auteur en docent), Frans Appels (Netprofiler en voorzitter Web Analytics Association), Patrick Petersen (Atmost, auteur en docent) en Hans Molenaar (Beeckestijn Business School en voorzitter PIM).

De vorige winnaars waren Richard van Dijk (Yves Rocher), Jan Hendrik van Ark (gemeente Amsterdam) en Hans Kok van Westland Kazen (Old Amsterdam).
De Digital Marketing Professional van het jaar is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel het vak van de Digital Marketing professional verder te ontwikkelen en te professionaliseren.
 

Ga naar nieuwsoverzicht