Nieuw: E-commerce opleidingen

Beeckestijn Business School start in september 2016 met een nieuwe post-HBO opleiding E-commerce en een verkorte opleiding E-commerce. De post-HBO opleiding duurt ongeveer 3 maanden en bestaat uit in 9 colleges, een casedag en het schrijven van een eigen e-commerce plan. De verkorte opleiding duurt ongeveer 2 maanden en bestaat uit 6 colleges, het schrijven van een e-commerce plan is optioneel. De opleiding wordt gegeven in Utrecht, Amsterdam en Leusden.

Waarom de opleiding E-commerce?

De e-commercemarkt neemt gestaag meer en meer marktaandeel over van de fysieke winkels. Vooral door de groei aan apps voor smartphones en tablets. Maar er komen nieuwe spelers aan die beter aan de verwachtingen van de afnemers kunnen voldoen. Denk aan China, social economy start-ups en bestaande organisaties met nieuwe proposities en channels. Ook afnemers in B2C en B2B veranderen hun werkwijze door e-commerce. De verwachting komt steeds hoger te liggen, van belang daarom om sterke strategieën te ontwikkelen op het gebied van customer journeys, omnichannel aanbod, service excellence en markt- en vooral klantkennis op te bouwen (business intelligence en customer insights).

Tijdens de opleiding E-commerce leert u niet alleen alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en e-business. Ook behandelen we verschillende business modellen en e-commerce strategieën en komen concrete zaken als een (e-commerce) website, conversie, usability, search, pricing, logistics, e-fulfilment en organisatie aan bod. Bekijk hier het programma van Post-HBO E-commerce en van de verkorte opleiding E-commerce.

Naast de opleidingen op het gebied van e-commerce biedt Beeckestijn Business School ook een post-HBO opleiding aan op het gebied van omnichannel retail marketing. Bekijk hier het volledige programma.

Voor wie is de opleiding E-commerce bedoeld?

Deze opleidingen zijn bestemd voor e-commerce managers, marketing managers, marketeers, projectmanagers, sales managers, channel managers, adviseurs, marketing analisten, product managers of marketingcommunicatiemanagers betrokken bij de planning en/of de uitvoer van e-commerce activiteiten binnen organisaties. U wilt uw huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk. 

Meer informatie over de e-commerce opleidingen? Neem telefonisch contact met ons op via 088 47 222 30 of stuur een e-mail naar info@beeckestijn.org.

Bekijk hier het programma van de post-HBO opleiding E-commerce of de verkorte opleiding E-commerce.

 

Ga naar nieuwsoverzicht