Nieuwe opleiding: Big Data Strategie & Management

Beeckestijn Business School biedt met de ‘Executive programma Big Data Strategie en Management’ managers de gewenste kennis en vaardigheden om big data om te vormen naar waarde voor klanten en de organisatie.

Het volume maar vooral de waarde van data blijft exponentieel groeien. Dat heeft niet alleen gevolgen voor het IT-landschap bij een organisatie. Big Data raakt de hele bedrijfsvoering door alle afdelingen heen. Het is voor organisaties van cruciaal belang een duidelijke en onderbouwde visie en een big datastrategie te ontwikkelen en de organisatie voor te bereiden op de kansen en de bedreigingen. Hoe zorgt u dat de organisatie niet verzandt in een enorme hoeveelheid data maar daar waarde mee weet te creëren?

Het programma is erop gericht om managers en professionals de laatste ontwikkelingen op het gebied van Big Data bij te brengen en deze door te vertalen naar zowel waarde voor de organisatie als die voor klanten. Het bepalen van een strategie die gericht is op waardecreatie en hoe dit in de organisatie te realiseren staat centraal. In de opleiding leert u van experts hoe een big data strategie eruit ziet, hoe u deze voor uw eigen organisatie ontwikkelt en hoe hier sturing aan is te geven.

Het executive programma Big Data Strategie & Management duurt 3 dagen en bestaat uit 6 colleges en een Harvard dag die samen de meest relevante onderwerpen omvatten.

De opleiding wordt als dagopleiding aangeboden vanaf september 2016. Bekijk de college-onderwerpen en de startdata op de website.

Ga naar nieuwsoverzicht