Nieuwe opleiding rondom customer centricity

In september 2015 start Beeckestijn Business School met een nieuwe postdoctorale opleiding rondom Customer Centricity.

Tijdens deze opleiding staat het echt centraal stellen van de klant en de klantbeleving, in strategie en alle organisatieprocessen zoals e-commerce, marketing, sales en service centraal.

De postdoctorale opleiding Customer Centric Strategie & Leiderschap heeft als doel professionals en managers op te leiden om klantgerichtheid te realiseren binnen de eigen organisatie of bij een opdrachtgever.

Van customer centric-visie naar actie

Klantgericht bent u niet van de ene op de andere dag. Daarom staat een gefaseerde aanpak van het klantgerichter maken van organisaties centraal. Alle aspecten van Customer Centricity komen aan bod en u ontwikkelt tijdens de opleiding uw eigen visie, strategie en plan van aanpak. In die zin is de postdoctorale opleiding Customer Centric Strategie & Leiderschap te zien als een bedrijfskundige Customer Management & CRM opleiding met als doel een succesvolle strategie én implementatie van klantgerichtheid & klantwaarde management voor de gehele organisatie.

De ROI van klantgerichtheid

Het uiteindelijke doel van Customer Centricity is het realiseren van betere bedrijfsresultaten (ook voor overheden en non-profit). De baten zijn echter niet alleen in geld uit te drukken maar ook in kwalitatieve waarden zoals de maatschappelijke positie van een organisatie, de klant- én medewerkerstevredenheid, brand value, loyalty en ambassadeurs.

Lees meer over deze postdoctorale opleiding Customer Centric Strategie & Leiderschap:

Ga naar nieuwsoverzicht