Nominaties B2B Marketing Award 2016 bekend

Jury heeft drie cases geselecteerd: ABN AMRO Lease, AFAS Software en Rabobank.

Op 17 maart zal de juryvoorzitter de B2B Marketing Award 2016 uitreiken. De uiteindelijke winnaar wordt na afloop van het dagprogramma van het B2B Marketing Forum samen met de jury door het aanwezige publiek gekozen. Eerst mogen de kandidaten hun case in enkele minuten aan het publiek presenteren.

 

 

 

De genomineerden van 2016 zijn:

  • ABN AMRO Lease, met ‘Meer online lease-aanvragen’.
    Door de website van een informatiekanaal te transformeren naar een leadkanaal, wil ABN AMRO Lease de ‘digital presence’ versterken. De nadruk ligt hierbij op het genereren van online lease-aanvragen.
  • AFAS Software, met ‘Een contentmarketing case’.
    AFAS heeft zichzelf uitgedaagd om eerder in het aankoopproces met potentiële klanten in aanraking te komen. Zo creëert AFAS bovenop de bestaande marketingmachine een modern en schaalbaar online marketingplatform met focuscontent om de doelgroepen eerder te engagen.
  • Rabobank met ‘IkGaStarten: vernieuwd’.
    De uitdaging was om IkGaStarten door te ontwikkelen zodat dit platform met content en vormgeving nieuwe starters blijft aanspreken. Daarnaast zijn het vergroten van het bereik en conversie naar Rabobank belangrijke aandachtspunten.

De vakjury die de kandidaten heeft geselecteerd, bestaat uit Ment Kuiper (IDMK/CustomerTalk), Marije van Donselaar (Nuon) en Nord van de Mosselaer (Tele2).

De drie kanshebbers staan op het podium op 17 maart a.s. in ‘DeFabrique’ – live! – Zij gaan de strijd met elkaar aan tijdens het B2B Marketing Forum. De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met de Award, een opleidingscheque van Beeckestijn Business School / IDMK en een masterclass van spotONvision. Alle award-inzenders ontvangen als blijk van dank voor het inzenden een exemplaar van Joseph Jaffe’s bestseller ‘Flip the Funnel’.

Aanmelden

Relaties van Beeckestijn Business School kunnen dit inspirerende event met korting bijwonen. Gebruik bij registratie code BMF16IDMK en ontvang €50,- korting voor deze geheel verzorgde dag (inclusief lunch, hapjes en drankjes gedurende de dag en borrel). Mis het niet en meldt u nu aan.

Ga naar nieuwsoverzicht