Nominaties bekend Digital Marketing Professional-van het jaar 2014

Wie volgt Isabel Thijssen - eMarketeer bij Oxxio, op als Digital Marketing professional van het Jaar? Dit jaar vindt voor de vijfde keer de verkiezing van de Digital Marketing Professional van het jaar plaats tijdens Digital Marketing in 1 Day op 20 november in Bussum.

De winnaar heeft het beste Digital Marketing-plan en de onderliggende strategie van het afgelopen jaar gemaakt. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en originaliteit. De jury van 2014 bestaat uit Egbert Jan van Bel (onderzoeker, auteur en docent), Frans Appels (Netprofiler en voorzitter Web Analytics Association), Patrick Petersen (Atmost, auteur en docent), Ment Kuiper (Lumido, uitgever van CustomerTalk) en Hans Molenaar (Beeckestijn Business School en voorzitter PIM).

Drie genomineerden met plannen op topniveau

Uit meer dan 180 digital marketingplannen volgden drie genomineerden voor deze Award met plannen op zeer hoog strategisch niveau met praktische uitvoerbaarheid.

  • Alice Leijten van adviesbureau Kwoot schreef een digital marketing plan voor Aviko Potato, de inkooporganisatie van de Aviko-fabrieken.
  • Suzanne Bussman werkt bij Itho Daalderop. Opdracht voor Suzanne was o.a. een strategie te schrijven hoe de digitale marketing een substantiële bijdrage kan leveren aan de commerciële strategie en omzetdoelstelling van Itho Daalderop Nederland.
  • Marion Blankers is senior online marketeer bij Interpolis en belichtte in haar plan de kwestie hoe Interpolis en Rabobank het digitale ‘umfeld’ kunnen benutten om zich gezamenlijk te differentiëren  en merkvoorkeur te creëren.

Uit deze 3 nominaties wordt de beste Digital Marketing-professional gekozen. De uitreiking zal plaatsvinden op donderdag 20 november tijdens de beste en leukste marketing-studiedag ‘Digital Marketing in 1 Day’ in Bussum.

Eerdere winnaars waren: Isabel Thijssen van Oxxio, Richard van Dijk van Yves Rocher, Jan Hendrik van Ark, van de gemeente Amsterdam en Hans Kok van Westland Kazen (Old Amsterdam).

De Digital Marketing Professional van het jaar is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel het vak van de Digital Marketing professional verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Ga naar nieuwsoverzicht