Nominaties Customer Experience Management Professional van het Jaar 2016 bekend

Joyce van Ham, Didar Kargi en Lianne Lok zijn genomineerd voor de titel Customer Experience Management Professional van het Jaar 2016.

Deze jaarlijkse verkiezing droeg tot 2015 de titel CRM Professional van het Jaar. Op donderdag 15 september 2016 wordt in 't Spant in Bussum tijdens Customer Experience & CRM in 1 Day, het grootste evenement in Nederland over klantbeleving, de opvolger van Robbert van Leeuwen van a.s.r. bekendgemaakt.

Praktische, klantgerichte plannen

De Customer Experience Management Professional van Jaar wordt gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch plan op het gebied van customer experience en customer relationship management (CRM). Deze praktijkcases dienen te voldoen aan drie criteria: volledigheid, relevantie en originaliteit. De genomineerden, die geselecteerd zijn uit meer dan 80 inzendingen, mogen hun plannen tijdens afzonderlijke sessies op het evenement aan het publiek presenteren. De jury beoordeelt de ideeën onder andere op klantgerichtheid.

De drie genomineerden met plannen op topniveau

Uit meer dan 80 plannen op het gebied van customer experience en customer relationship management (CRM) volgden drie genomineerden voor deze award met plannen op zeer hoog strategisch niveau met praktische uitvoerbaarheid:

  • Joyce van Ham: heeft als senior research consultant bij Forum Research voor Keukenvernieuwers een strategie opgesteld om van tevreden klanten echte ambassadeurs te maken;
  • Didar Kargi: is marketingmanager CRM bij T-Mobile Nederland en heeft de uitdaging opgepakt de customer experience van indirecte B2B-klanten in de telecomsector te verbeteren;
  • Lianne Lok: marketingcommunicatiemanager bij Saint-Gobain Gyproc Nederland, heeft haar focus gelegd op de optimalisatie van de klantbeleving in de bouw, een markt met een complexe decision making unit.

Professionele impuls vakgebied

De prijs is een initiatief van het Beeckestijn Business School, Customer Talk en het Platform Innovatie in Marketing (PIM). Met de verkiezing en de bijbehorende award willen de vier partijen het vakgebied van customer experience management en CRM een professionele impuls geven. De jury bestaat dit jaar uit Egbert Jan van Bel (auteur en onderzoeker), Kees Kerkvliet (managing partner TOTE-M), Ment Kuiper (directeur Customer Talk) en Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School en voorzitter PIM).

Aanmelden

Relaties van Beeckestijn Business School kunnen Customer Experience & CRM in 1 day bijwonen met € 75,-- korting en betalen slechts € 220,-- voor deze complete dag, inclusief lunch, hapjes, drankjes en parkeren. Gebruik bij inschrijving de code BBSCRM75.

Schrijf je nu in voor Customer Experience & CRM in 1 day

Ga naar nieuwsoverzicht