Nominaties Customer Experience Professional 2017 bekend

Kris Appelman, Manon Custers, Simone Hein en Lana Zepcan zijn genomineerd voor de titel Customer Experience Professional van het Jaar 2017. Op donderdag 21 september 2017 wordt in Spant! in Bussum tijdens Customer Experience & CRM in 1 Day de opvolger van Didar Kargi (T-Mobile) bekendgemaakt.

Praktische, klantgerichte plannen

De Customer Experience Professional van Jaar wordt gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch plan op het gebied van customer experience en customer relationship management (CRM). Deze praktijkcases dienen te voldoen aan drie criteria: volledigheid, relevantie en originaliteit. 

De vier genomineerden

De genomineerden, geselecteerd uit meer dan 80 inzendingen, mogen hun plannen tijdens afzonderlijke sessies op het evenement aan het publiek presenteren. De jury beoordeelt de ideeën onder andere op klantgerichtheid. De vier genomineerden blinken uit door weloverwogen plannen die een succesvolle implementatie in de praktijk kennen:

  • Kris Appelman, coördinator sales & marketing bij ALLSAFE Management
  • Manon Custers, senior communicatieadviseur bij de VO-raad
  • Simone Hein, digital marketing manager bij Philips Innovation Services
  • Lana Zepcan, customer experience specialist bij Allianz Nederland

Professionele impuls vakgebied

De prijs is een initiatief van het Beeckestijn Business School , CustomerTalk en Platform Innovatie in Marketing (PIM). Met de verkiezing en de bijbehorende award willen de drie partijen het vakgebied van klantbeleving en relatiemanagement een professionele impuls geven.

De jury bestaat dit jaar uit Egbert Jan van Bel (auteur en onderzoeker), Kees Kerkvliet (managing director van klantbelevingsadviesbureau TOTE-M), Ment Kuiper (directeur CustomerTalk) en Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School en voormalig voorzitter PIM).
Het behalen van succesvolle resultaten met data en klantinzichten is een belangrijk thema tijdens 'Customer Experience & CRM in 1 Day'.

Tijdens Customer Experience & CRM in 1 Day laten talloze vooraanstaande marketeers jou zien hoe klantervaringen worden geoptimaliseerd op basis van data en klantinzicht. Dit gebeurt aan de hand van praktijkcases van onder andere het Alexander Monro Ziekenhuis, Allianz, Carglass, gemeente Hollands Kroon, Ouwehands Dierenpark Rhenen, Philips en de klantvriendelijkste bedrijven van Nederland. Daarnaast zijn er keynotes van onder andere Phil Winters, wereldwijd bekend als ‘The Father of Customer Intelligence’.

Aanmelden CX & CRM in 1 Day

Relaties van Beeckestijn Business School kunnen Customer Experience & CRM in 1 day bijwonen met € 75,-- korting en betalen slechts € 220,-- voor deze complete dag, inclusief lunch, hapjes, drankjes en parkeren. Gebruik bij inschrijving de code BBSCRM75.

Bestel nu je ticket met korting

Ga naar nieuwsoverzicht