Nominaties Digital Marketing Professional van het Jaar 2016 bekend

Voor de zevende maal wordt dit jaar de ‘Digital Marketing Professional van het Jaar’ onderscheiden.

De uitreiking van de bijbehorende award vindt plaats tijdens het evenement 'Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day' op donderdag 24 november 2016 in 't Spant in Bussum. De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel het vak van digitale marketeer verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Vier genomineerden

Uit meer dan 180 plannen in het werkveld van digitale marketing zijn vier proposities geselecteerd van een hoog strategisch niveau met een duidelijke praktische uitvoerbaarheid. De genomineerden zijn:

  • Judith Beckers, marketeer vaste klanten bij NS;
  • Nanda van Esdonk, digital marketeer bij Zorg en Zekerheid;
  • Mariska Mediati, SEO-specialist bij Drukwerkdeal.nl;
  • Gülay Tuncer, manager online business development bij Smartwares Group.

De jury

De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en originaliteit. Dit jaar geschiedt dat door een jury die bestaat uit Frans Appels (directeur Netprofiler en voorzitter Web Analytics Association), juryvoorzitter Egbert Jan van Bel (onderzoeker, auteur en docent), Ment Kuiper (directeur CustomerTalk en IDMK Trainingen), Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School en voorzitter Platform Innovatie in Marketing) en Patrick Petersen (directeur Atmost, auteur en docent).

Het volledige artikel over de 'Digital Marketing Professional van het Jaar' lees je hier.

Aanmelden met korting

Beeckestijn Business School is kennispartner van Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day, relaties van Beeckestijn kunnen het event met €75,- korting bijwonen. Gebruik hiervoor code BBSDIM75 bij registratie.

Aanmelden met korting kan hier.

Ga naar nieuwsoverzicht