Nominaties Digital Marketing Professional 2018 bekend

De nominaties voor de Digital Marketing Professional van het jaar 2018 zijn bekend!

Cas Boland, Ronald Haasert en Art van der Vorm zijn genomineerd voor de titel Digital Marketing Professional van het Jaar 2018. De uitreiking van de bijbehorende award vindt plaats tijdens het evenement Digital Marketing in 1 Day op donderdag 22 november 2018 in Spant! in Bussum. De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft als doel het vak van digitale marketeer verder te ontwikkelen en professionaliseren en wordt voor de 9e keer uitgereikt.

Drie genomineerden

Uit meer dan 180 plannen in het werkveld van digitale marketing zijn drie proposities geselecteerd van een hoog strategisch niveau met een duidelijke praktische uitvoerbaarheid. De genomineerden zijn:

  • Cas Boland, head of marketing bij Van Gogh Museum
  • Ronald Haasert, manager marketing & merchandising bij Staples Solutions
  • Art van der Vorm, digital marketing specialist bij ANWB Kamperen

Lees meer over de genomineerden en hun plannen op CustomerTalk.nl

Presentaties genomineerden tijdens Digital Marketing in 1 Day

​De drie genomineerden presenteren hun plannen tijdens Digital Marketing in 1 Day. Tijdens deze dag hoor je alles over de volgende stap in digitale transformatie. Toonaangevende sprekers wijzen jou die dag de weg in het veranderende marketing landschap met inspirerende sessies over blockchain, influencers, marketplaces, growth hacking, artificial intelligence, augmented reality en virtual reality. Naast duidende keynotes gebeurt dit ook aan de hand van praktijkvoorbeelden van onder andere Albert Heijn, bol.com en Moneyou.

Meld je aan met korting!

Relaties van Beeckestijn Business School kunnen Digital Marketing in 1 Day bijwonen met € 50,-- korting en betalen slechts € 245,-- voor deze complete dag, inclusief lunch, hapjes, drankjes en parkeren. Gebruik bij inschrijving de code BBSDIM50Bestel nu je ticket.

Ga naar nieuwsoverzicht