Nominaties Service Excellence Professional 2018 bekend

Voor de eerste keer wordt dit jaar de ‘Service Excellence Professional van het Jaar’ onderscheiden.

De uitreiking van de bijbehorende award vindt plaats tijdens het evenement ‘Service Excellence in 1 Day’ op vrijdag 7 december 2018 op Landgoed Leusderend in Leusden. De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en CustomerTalk en heeft als doel het vakgebied van klantgerichte serviceverlening verder te ontwikkelen en professionaliseren.

3 genomineerden

Uit meer dan 50 plannen in het werkveld van service excellence zijn 3 proposities geselecteerd van een strategisch hoogwaardig niveau en met een duidelijke praktische en concrete uitvoerbaarheid. De genomineerden zijn:

  • Gea Krechting, channel manager inbound customer service bij Het Financieele Dagblad;
  • Bert Riel, manager customer care bij GROHE;
  • Berend-Jan Rietveld, strategic manager passenger centricity bij Royal Schiphol Group.

Lees meer over de genomineerden en hun plannen op CustomerTalk.nl

Presentaties genomineerden tijdens Service Excellence in 1 Day

De drie genomineerden presenteren hun plannen tijdens de 2e editie van Service Excellence in 1 Day.  Tijdens deze dag ontdek hoe je meer succes genereert en een uitzonderlijke klantbelevening creëert met service excellence. Organisaties als Arval, ZLM Verzekeringen en AFAS Software delen hun toepassing van service excellence in de praktijk.

Met korting naar Service Excellence in 1 Day!

Relaties van Beeckestijn Business School krijgen €50,- korting op de toegangsprijs van €345,-. Gebruik hiervoor code BBSSE50 bij aanmelden.
​Bekijk het programma

Ga naar nieuwsoverzicht