Nominaties voor Digital Marketing Professional vh jaar 2013 bekend

Wie wordt de opvolger van Richard van Dijk (Yves Rocher) als Digital Marketing Professional van het Jaar? Dit jaar zal voor de vierde keer de verkiezing van de Digital Marketing Professional van het jaar plaatsvinden.

De winnaar heeft het beste Digital Marketing-plan en de onderliggende strategie van het afgelopen jaar gemaakt. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en originaliteit. De jury van 2013 bestaat uit Egbert Jan van Bel (onderzoeker, auteur en docent), Frans Appels (Netprofiler en voorzitter Web Analytics Association), Patrick Petersen (Atmost, auteur en docent) en Hans Molenaar (Beeckestijn Business School en voorzitter PIM).

Uit meer dan 160 digitale marketingplannen zijn genomineerd:

  • Isabel Thijssen; e-Marketeer bij Oxxio
  • Jorn Zijlstra; productmanager Noordhoff Health
  • Marlene Dekkers; marketing manager Berkvens Deursystemen

Uit deze 3 nominaties wordt de beste Digital Marketing-professional gekozen. De uitreiking zal plaatsvinden op 21 november tijdens de beste en leukste marketing-studiedag ‘Digital Marketing in 1 Day’ in Bussum.

Eerdere winnaars waren: Richard van Dijk van Yves Rocher, Jan Hendrik van Ark, van de gemeente Amsterdam en Hans Kok van Westland Kazen (Old Amsterdam).

De Digital Marketing Professional van het jaar is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel het vak van de Digital Marketing professional verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Ga naar nieuwsoverzicht