Nieuws

Online leeromgeving finalist anewspring awards 2022

Gistermiddag zijn de aNewSpring Awards 2022 uitgereikt. Beeckestijn was daarbij aanwezig als finalist en wij zijn trots met op onze tweede plaats. Het platform aNewSpring is de basis voor onze online leeromgeving. Deze finaleplek is een mooie waardering voor de blended learning journey die onze deelnemers doorlopen.  

BLENDEND LEARNING

Binnen alle Beeckestijn opleidingen zijn blended learning elementen verwerkt. De persoonlijke leeromgeving biedt de deelnemer o.a. meer interactie met de kerndocent en uitbreidere content zoals hand-outs van de colleges, video’s en extra literatuur. Extra elementen zoals motiverende opdrachten en quizzen zijn toegevoegd om de opleidingen te versterken.

Leeromgeving beeckestijn business school wint zilvere anewspring award 2022

Daarnaast zijn onze e-learning programma’s, Digital Marketing Academy en Customer Experience Academy volledig te volgen in aNewSpring in je eigen tijd en tempo. Ook voor incompany programma’s maken we regelmatig een programma compleet met een mooie (gepersonaliseerde) e-learning omgeving.

Talentship digital marketing specialist

Voor de award stond de learning journey van het Talentship Digital Marketing Specialist dat we samen met Digiship hebben ontwikkeld, centraal. De jury heeft niet alleen gekeken naar de implementatie van aNewSpring in dit traject, maar hoe het hele programma is vormgegeven. De vier critera waren:  didactiek, learner experience, innovatie en overall impact.

Het Talentship is een uniek blended learning programma voor starters op de arbeidsmarkt. Het programma start met een 8-daagse pressure cooker waardoor de talenten direct aan de slag kunnen bij hun opdrachtgever. Daarnaast bestaat het programma o.a. uit: klassikale colleges, e-learning en persoonlijke ontwikkeling door soft skills-, coaching- en intervisie sessies.

De talenten leren: 

  • De laatste kennis, trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing
  • Het ontwikkelen en implementeren van een online marketing plan
  • Meten en analyseren van de website en campagnes om deze te optimaliseren
  • De tools en technieken om zelf hun online marketing plan operationeel uit te voeren.
  • Zichzelf persoonlijk te ontwikkelen
  • Hoe ze een taak op zich nemen en hun weg vinden in een organisatie.

VERDER MET OPTIMALISEREN

We zijn enorm trots dat op onze finaleplaats en feliciteren onze mede-finalisten Nederlands Mathematisch Instituut en ContactCare met hun prijzen en hun inspirerende learning journeys. We gaan met veel energie en nieuwe inspiratie door met het optimaliseren en uitbreiden van onze blended opleidingen binnen aNewSpring.