Nieuws

Ontdek welke marketing & CX skills jij als professional nodig hebt

Marketing en customer experience management worden binnen veel bedrijven en organisaties steeds belangrijker. Het aantal managers en professionals dat werkzaam is in het marketing en CX vakgebied groeit sterk. Maar welke skills zijn nu en in de toekomst van belang om echt waarde toe te kunnen voegen aan zowel klanten als de organisatie? Hans Molenaar neemt je tijdens een online sessie mee in skills, kennis en competenties op het gebied van marketing en customer experience. 

SKills binnen marketing & customer experience

Hans zal aan de hand van veel concrete voorbeelden en recente onderzoeken laten zien waar veel behoefte aan bestaat. Ook zal hij in gaan op de toekomst, zeker gezien kunstmatige intelligentie het marketing en customer experience vakgebied flink zal gaan beïnvloeden. Wat zijn kansen en bedreigingen?   

VOOR WIE IS DEZE SESSIE INTERESSANT?

Deze sessie is voor iedereen die werkzaam is binnen marketing, communicatie, customer service en customer experience. Wil je je positie op de arbeidsmarkt versterken of wil je weten wat de toekomst je kan brengen. Of je nu in between jobs bent of nieuwsgierig bent naar de volgende stap binnen jouw organisatie. Ook voor B2B marketeers, non-profit & zzp'ers.

Sparren over jouw toekomst

Wil je graag sparren over de skills en ontwikkelingsmogelijkheden voor jou als professional? Deze skills sessie leent zich daar perfect voor. Je wordt meegenomen in de kennis en skills van de toekomst én aan het einde is er voldoende ruimte voor al jouw persoonlijke vragen.