Post-HBO opleiding E-commerce excellent gecertificeerd

De post-HBO opleiding E-commerce van Beeckestijn Business School is door Thuiswinkel e-Academy excellent gecertificeerd.

Tijdens de uitreiking op Shopping Today in DeFabrique in Utrecht overhandigde Krein Bons, CEO van vanHaren en bestuurslid van Thuiswinkel.org het certificaat aan Mirna Chaitram, programma manager bij Beeckestijn Business School.  De opleiding verdiende deze aantekening door continue vernieuwing van het curriculum en door een 'uitstekend' score op drie of meer van de competentie categorieën. De opleiding E-commerce bestaat uit 9 colleges, een groepscase en een individuele eindopdracht.

Sophie van Rooij, programmamanager e-Academy 

"Elk jaar scherpen we de certificering aan op basis van nieuwe inzichten. De online branche ontwikkelt zich in sneltreinvaart. De gecertificeerde opleidingen gaan mee in die snelheid en hebben zich verbeterd waar nodig. We zijn er zeer blij mee dat de opleiders de noodzaak zien tot ontwikkeling en verbetering om zo afgestudeerden af te leveren die klaar zijn om de e-commercebranche naar een hoger niveau te tillen."

Krein Bons, bestuurslid van Thuiswinkel.org​

“Deze opleidingen besteden bijzondere aandacht aan de transitie van digitalisering binnen het bedrijfsleven en dan met name binnen retail. Je ziet dat zij de onderdelen eruit pikken die voor ons relevant zijn. Ze luisteren naar de bedrijven en nemen ze zelfs mee in hun opleidingstraject.”

Hans Molenaar, directeur van Beeckestijn Business School

"Veel bedrijven realiseren zich dat ze e-commerce moeten omarmen, maar kampen toch met een bepaalde koudwatervrees. Voor deze partijen hebben we de post-HBO opleiding e-commerce in het leven geroepen. Een opleiding die bedrijven helpt om de beweging richting e-commerce beter en op een professionele manier te kunnen maken."

Leonie Velthuis, programma manager bij Beeckestijn

"Ik ben supertrots op deze mooie erkenning voor onze post-HBO opleiding E-commerce. Qua docenten maken wij gebruik van de beste experts uit de markt en we passen onze opleidingen continu aan op de laatste kennis, inzichten en ontwikkelingen op het gebied van E-commerce. Hierdoor kunnen wij een opleiding bieden die optimaal aansluit bij de behoefte vanuit de markt.

Als deelnemer leer je niet alleen hoe je een e-commerce strategie formuleert, maar ook over hoe je deze succesvol implementeert binnen je organisatie. Je denkt niet alleen na over je business model en de ontwikkeling, optimalisatie en promotie van je e-commerce platform, maar ook over hoe je omgaat met pricing, assortiment, betalingen, voorraaf, distributie en retouren. Zo ben je na afronding een echte allround e-commerce specialist. Wij hopen in de toekomst nog veel deelnemers succesvol op te leiden voor een toekomst in e-commerce."

Lees meer over de opleiding E-commerce

Ga naar nieuwsoverzicht