Renate Tesselaar is Digital Marketing Professional van 2017

Met een pragmatisch marketingplan voor ANWB Cruise Travel heeft Renate Tesselaar de titel ‘Digital Marketing Professional van het Jaar 2017’ in de wacht gesleept.

 Tijdens 'Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day' heeft zij de bijbehorende award in ontvangst mogen nemen. In haar plan voor de reisorganisatie voor cruises staat de klantreis letterlijk centraal. Het behandelt de route van content via analytics naar klantenwerving. Zij heeft daarmee bij een klassieke productgerichte organisatie de focus strategisch verlegd naar de klantbehoefte.

Digital marketing

Voor de achtste maal op rij is de Digital Marketing Professional van het Jaar onderscheiden. De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel het vak van digital marketeer verder te ontwikkelen en professionaliseren. De jury heeft meer dan 180 plannen bestudeerd en daaruit zijn eerder drie proposities geselecteerd met een hoog strategisch niveau en duidelijke praktische uitvoerbaarheid. Deze genomineerden hebben hun plannen gepresenteerd tijdens het marketingevenement dat op 23 november 2017 heeft plaatsgevonden in Spant! in Bussum.

Renate volgde de opleiding Digital & Online Marketing (post-HBO).

Het volledige artikel over de uitreiking van Digital Marketing Professional 2017 Award lees je op CustomerTalk.nl

Ga naar nieuwsoverzicht