Rob Beltman wint de ‘PIM Marketing Literatuur Prijs 2017

‘De marketingorganisatie van de toekomst’ is het beste marketingboek van 2017.

‘De marketingorganisatie van de toekomst’ van Rob Beltman is verkozen tot het beste marketingboek van 2017. Dat heeft het Platform Innovatie in Marketing (PIM) bekendgemaakt. De ‘PIM Marketing Literatuur Prijs’ is dit jaar voor de 15e keer uitgereikt. Tijdens de drukbezochte presentatie bij Beeckestijn Business School in Leusden, waar de genomineerden een toelichting gaven op hun publicaties, mochten Robert Kok, Hugo Gruijters en Janeke de Zeeuw de award voor het ‘Beste Marketing Studieboek 2017’ in ontvangst nemen voor hun boekwerk ‘Sportmarketing: waardecreatie binnen de sport’.

Top 3 marketingboeken 2017

In een eerder stadium had de jury uit meer dan 40 marketingboeken al 10 boeken geslecteerd die het predicaat ‘nominatie’ voor de ‘PIM Marketing Literatuur Prijs 2017’, dé marketingliteratuurprijs van Nederland, hadden verdiend. Uit die shortlist zijn uiteindelijk drie boeken gekozen. Dat zijn in alfabetische volgorde:

  • De marketingorganisatie van de toekomst – Rob Beltman (Van Duuren Management);
  • Het einde van online winkelen – Wijnand Jongen (Business Contact);
  • Sterke merken, betere wereld – Bart Brüggenwirth (Vakmedianet).

Begin 2018 zal Rob Beltman een clinic geven bij Beeckestijn Business School over de Marketingorganisatie van de toekomst. Houd de agenda in de gaten!

Het volledige artikel over de uitreiking van de Marketing Literatuurpijs 2017 lees je op CustomerTalk.nl

Ga naar nieuwsoverzicht