Samenwerking Adfo Groep & Beeckestijn Business School voor Online Communicatie opleidingen

Adfo Groep en Beeckestijn Business School starten een samenwerking en lanceren een serie korte opleidingen op het gebied van Online Communicatie.


Vanaf december 2016 beginnen Beeckestijn Business School en Adfo Groep een samenwerking voor het aanbieden van een nieuw opleidingsaanbod op het gebied van online communicatie. De voornamelijk 2-daagse opleidingen zijn ontwikkeld om communicatieprofessionals de laatste inzichten, concepten en cases aan te bieden op het gebied van (online) communicatie waarbij de directe toepassing in de dagelijkse praktijk voorop staat. De opleidingen worden gegeven in Utrecht, Amsterdam en Leusden.

Directeur Beeckestijn Business School Hans Molenaar is blij met deze samenwerking: ‘Deze samenwerking is een mooie gelegenheid voor Beeckestijn Business School om ook de communicatie adviseurs en managers die echt aan de slag willen te helpen hun kennis op het gebied van online te verhogen. Veel communicatie afdelingen en -professionals zijn nog onvoldoende op de hoogte van de laatste mogelijkheden op het gebied van digitale en sociale media. Ook past deze uitbreiding van onze opleidingsportfolio uitstekend bij ons al bestaande aanbod en sluit de manier van werken van de Adfo groep goed aan bij die van Beeckestijn Business School. Ik kijk erg uit naar een succesvolle samenwerking.’

Directeur Adfo Groep Mark Termeer: ‘Het aanbieden van deze speciale Communicatie-opleidingen in samenwerking met Beeckestijn Business School zien we als een uitstekende manier om onze positie als relevant en compleet platform voor de communicatie professional te versterken. We voegen op deze manier een extra dimensie toe aan het informeren en inspireren van onze lezers. Wij zijn ervan overtuigd dat we in Beeckestijn Business School een uitstekende partij hebben gevonden om dit te realiseren.’

De opleidingen Het communicatie opleidingsportfolio omvat voorlopig vier verschillende opleidingen:

De opleidingen kenmerken zich door de uitgebalanceerde combinatie van nieuwe inzichten, theorie en strategie met de toepassing van die kennis in de dagelijkse praktijk. De colleges worden verzorgd door professionals met ruime ervaring, kennis en kunde van het vakgebied van de opleiding. Deelnemers ontvangen na afronding een certificaat van Beeckestijn Business School.

De opleidingen starten eind november 2016 en worden gegeven in Amsterdam, Utrecht en Leusden.

Voor wie zijn deze opleidingen ontwikkeld?

De opleidingen zijn ontwikkeld voor communicatie professionals, (senior) communicatie adviseurs, (senior) communicatie managers/directeuren, woordvoerders, content marketeers, corporate communicatie professionals en marketeers. De opleiding is geschikt voor zowel b2c, b2b als (semi)overheden.

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie, sales, e-commerce en klantgericht management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus.

Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook opleidingen aan die verdieping bieden binnen een vakgebied, branche specifieke masterclasses en op maat gemaakte (in-company) trajecten. Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende, hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.

Over Adfo Groep

Adfo Groep helpt professionals zich verder te ontwikkelen en bedrijven hun business te vergroten. Het crossmediale platform omvat leidende merken en heeft het grootste kwalitatieve bereik onder marcomprofessionals in Nederland.

Ga naar nieuwsoverzicht