Save the date: 11 maart 2014 Digital Content Marketing Congres

Op 11 maart 2014 organiseren Beeckestijn Business School en Engagement Media de eerste editie van het Digital Content Marketing Congres. Het congres is een inspiratiebron voor iedereen die vakmatig betrokken is bij communicatie, marketing, PR, branding en Corporate identity. In 1 dag doet u kennis op over de belangrijkste trends, technieken, actiemogelijkheden en cases op gebied van contentmarketing.
Zet 11 maart nu in uw agenda!

Digital contentmarketing is, mede door de opkomst en volwassenheid van sociale media, relevanter dan ooit. Het toonaangevende blad Forbes schreef daar onlangs een goed artikel over.

Als de nieuwe marketingmanager binnenkort ‘director of content’ wordt, wat zijn dan de veranderingen die voor uw organisatie relevant zijn? Wat is de rol van mobiel bij contentmarketing? Is het wel geschikt voor business-to-business of is het weer de zoveelste marketingtrend? We zijn net bekomen van de socialmediahype. Tijdens het congres wordt u in 1 dag bijgepraat door de topmensen uit het (internationale) vakgebied van contentmarketing.

Er zijn drie thema’s:
-      Het merk: hoe gaan merken om met (digital) contentmarketing.
-      Leadgeneratie: hoe pak je dit aan met (digital) contentmarketing.
-      Strategie: autoriteiten belichten belangrijke strategische onderdelen toe.

Het congres is een inspiratiebron voor iedereen die vakmatig betrokken is bij communicatie, marketing, PR, branding en Corporate identity, voor wie zich met digital contentmarketing bezighoudt.

Vanaf 09.30 is er een ware parade van interessante sprekers stuk voor stuk toppers op het gebied van digital contentmarketing. Elke 45 minuten start een nieuwe spreker in de plenaire zaal. Meedoen met de belangrijkste marketingontwikkeling van de komende 5 jaar? Schrijf u dan hier in en ontvang 15% early-birdkorting op uw ticket. Of stuur een e-mail naar: contentmarketingcongres@gmail.com

Ga naar nieuwsoverzicht