TIP: Masterclass Customer Experience Management

Op woensdagmiddag 18 september as organiseert TOTE-M een masterclass Customer Experience Management met internationale topsprekers zoals Sampson Lee en Shaun Smith bij Beecekstijn Business School in Leusden.

Tijdens deze Masterclass laten zij u zien hoe de juiste keuzes te maken en een onderscheidende en memorable klantbeleving gerealiseerd wordt in uw organisatie. U krijgt veel praktische tips, de laatste ontwikkelingen en spraakmakende voorbeelden van toonaangevende en succesvolle organisaties. Zo zal Hans de Wolff, directeur Retail Bank van Triodos Bank, een inleiding geven over de wijze waarop de Customer Journey heeft bijgedragen aan het optimaliseren van de klantbeleving binnen Triodos Bank.

Bent u geïnteresseerd in customer experience management en wilt u meer weten over een memorable klantbeleving? Dan is deze masterclass een echte aanrader!

Omdat Kees Kerkvliet, managing director TOTE-M, verbonden is aan Beeckestijn Business School als kerndocent voor de postdoctorale opleiding Customer Experience & Multichannel Management, krijgen studenten en alumni van Beeckestijn Business School € 100,- korting op deelname.

Meer informatie en de inschrijfmogelijkheden kunt u vinden op de site van TOTE-M

Ga naar nieuwsoverzicht