Webinar over de nieuwe manieren van solliciteren

Maandag 7 maart gaf kerndocent Egbert-Jan van Bel voor De Broekriem een webinar over digital strategie & social media in relatie tot nieuwe manieren van solliciteren en recruiteren.

Egbert Jan van Bel gaf dit inspirerend webinar over digital en social media en de nieuwe manieren van solliciteren en ‘job hunting’ bij de organisatie De Broekriem. De ambitie van de stichting De Broekriem is werkzoekenden te inspireren en te informeren om uiteindelijk weer de juiste arbeidsomgeving te kunnen vinden. Dit doet De Broekriem met een activiteitenplatform dat ontmoetingen tussen collega baanzoekers faciliteert. Met inspirerende meet-ups en workshops vergroot De Broekriem het netwerk en de sollicitatievaardigheden van hoger opgeleide starters en in-between-jobbers. 

 

 

 

Stichting De Broekriem is begin 2013 opgericht door 3 twintigers die samen gingen solliciteren. De Broekriem is in rap tempo gegroeid tot een landelijk netwerk. De community is momenteel zo’n 5000 werkzoekenden groot, er zijn dik 500 events per jaar en De Broekriem werkt samen met 125 gemeentes. Inschrijven bij De Broekriem is gratis, er wordt enkel een donatie gevraagd als iemand een baan heeft gevonden.

Het webinar is te zien en is met name voor die doelgroep bedoeld. Je dient je namelijk even in te schrijven om daarna lid te worden van het platform en andere publicaties te mogen zien. Klik hier voor de link naar het webinar met Egbert Jan:

Veel kijkplezier gewenst!

PS
Ken je hoger opgeleiden en in-between-jobbers die op zoek zijn naar een baan? Attendeer ze op De Broekriem.

Ga naar nieuwsoverzicht