NIMA opleidingen

De unieke NIMA aanpak bij Beeckestijn

Wil je graag je NIMA-diploma halen, maar zie je het niet zitten om wekelijks lessen te volgen? Dan biedt Beeckestijn je een unieke aanpak waarbij je je optimaal kunt voorbereiden op het halen van het NIMA-diploma. In deze aanpak combineren we klassikale lesdagen vol interactie met een online leeromgeving. Zo kun je direct, op elke gewenst moment starten en krijg je ondersteuning en verdieping tijdens lesdagen; het beste van 2 leermethodes samen!

Onze NIMA opleidingen

Op dit moment biedt Beeckestijn de volgende 8 NIMA-opleidingen aan die je opleiden voor het bijhorende officiële NIMA-diploma. Beeckestijn is erkend NIMA Education Partner. 


 

NIMA A NIMA B2
 
 
 

Studeren op een online én offline manier

Beeckestijn combineert voor haar NIMA-opleidingen het beste van twee werelden; studeren op een online en offline manier. Een optimale combinatie van studeren, voorbereiden en oefenen via een volledig ondersteunende online leeromgeving in combinatie met lesdagen voor toelichting en uitleg door de vakdocent, coaching en interactie met je medestudenten. Zo volg je een opleiding waar en wanneer het jou het beste schikt! 

Online leeromgeving
Je kunt in je eigen tempo aan de slag via een speciaal ontwikkelde online leeromgeving. Thuis studeren (of op je werk) en op het moment dat het jouw het beste schikt. Jouw coach volgt via de online leeromgeving je voortgang en is online beschikbaar en bereikbaar om je te helpen en ondersteunen bij vragen. Direct na jouw inschrijving ontvang je de toegang voor de online leeromgeving en kun je direct aan de slag!

Kklassikaal les voor verdieping, verduidelijking en coaching
Naast de online leeromgeving volg je een aantal lesdagen, als optimale aanvulling op de online leerstof. Met onze examentraining zorg je voor een optimale voorbereiding op het maken van het NIMA-examen. Na het volgen van de examentraining kent het NIMA-examen geen verrassingen meer voor je en start je vol zelfvertrouwen aan het examen!

Totale voorbereiding op je examen

De NIMA A opleiding van Beeckestijn Business School is er volledig op gericht je optimaal voor te bereiden op beide NIMA-examens, inclusief examentrainingen om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken. Je wordt begeleid, hebt toegang tot de online leeromgeving en mag de collegedagen volgen totdat je bent geslaagd. Voorwaarden voor de slagingsgarantie is dat je alle online lessen hebt gevolgd/voltooid en de collegedagen hebt bezocht. De kosten voor het deelnemen aan het NIMA-examen (€ 250,-) en de eventuele herexamens bij het NIMA vallen niet onder deze afspraak.

Wil je meer weten over deze NIMA-opleidingen? Schrijf je dan in voor een NIMA-webinar of neem contact op via chat, info@beeckestijn.org of telefonisch via 088 -147 41 00.