Data driven marketeer

Als data driven marketeer gebruik je verzamelde data om meer te weten over je potentiële klanten. Denk aan data uit Google Analytics of een CRM systeem (een systeem om klantgegevens in te beheren). Die informatie kan je inzetten om van een bezoeker een klant te maken.

Afgaan om een onderbuik gevoel is binnen marketing verleden tijd. Door de toenemende digitalisering is er steeds meer data beschikbaar en kan je er ook steeds meer mee. Bij veel organisaties is data een belangrijk onderdeel van de marketing.

Functies waarbij kennis van data driven marketing belangrijk is:

  • (online) marketeer
  • Database marketeer
  • Marketing analist
  • Marktonderzoeker
  • Marketing intelligence professional

Data opleidingen

Wil jij je omscholen (of verder specialiseren) tot data driven marketeer? Deze opleidingen en training vormen een mooie basis.

Carrière kansen

Onderzoek van brancheverenging DDMA laat zien dat het voor veel bedrijven een uitdaging blijft om o.b.v. een goed en actueel klantbeeld te vormen. 82% van de respondenten uit het onderzoek geeft aan dat data leidend moet zijn bij het optimaliseren van de (online marketing) kanalen. Data krijgt binnen steeds meer organisaties een volwassen rol. Organisaties hebben dus veel aan nieuwe kennis op het gebied van data gedreven marketing

Daarom Beeckestijn

Nieuwe kennis en inzichten van vakexperts geven je carrière een boost. Daarnaast bouw je ook je netwerk verder uit. Als jij straks je opleiding hebt afgerond met een diploma of certificaat vergroot dat jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk! Voor veel van onze deelnemers heeft het volgen van een opleiding tot mooie opdrachten of een nieuwe baan geleid. 

✔ Ruim aanbod
✔ Innovatief & inspirerend
✔ Topdocenten: specialisten uit het vakgebied
✔ Vertaling naar de praktijk
✔ Volg je opleiding online of op locatie
✔ Ruim 8.000 professionals gingen je voor

Financiële ondersteuning

Soms is het lastig om te investeren in een opleiding, zeker als je tijdelijk zonder baan zit of net gestart bent als ZZP’er.

We bieden verschillende mogelijkheden waardoor het ook voor jou mogelijk is om een opleiding te volgen:

  • Betaling in termijnen
  • BTW vrije factuur indien je de opleiding als particulier zelf betaald
  • Tijdelijke regeling UWV scholingsbudget

Lees meer over de financiële ondersteuning

Kennismaken

  Heb je hulp nodig bij je opleidingskeuze of wil je graag even sfeer proeven? We hebben verschillende mogelijkheden waarbij je kennis kan maken met ons. Een Open Dag geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen, ook is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Tijdens onze Clinics word je in 1,5 uur bijgepraat over een actueel onderwerp. 

Bekijk de agenda

Open Dag | Beeckestijn Business School

Meer over omscholen

We bieden verschillende omscholingsmogelijkheden binnen onze vakgebieden. Naast data driven marketeer hebben we op opleidingen voor een functie als: