Omscholingsmogelijkheden bij Beeckestijn

Online marketing is booming! Bedrijven zitten te springen om online marketeers. Zeker nu de digitalisering bij veel bedrijven in een stroom versnelling is gekomen. Als loopbaanprofessional zie je wellicht cliënten voorbij komen die goed binnen het functie profiel van een online markteer passen: analytisch, commercieel & creatief. Ontdek hier onze mogelijkheden voor omscholing tot online marketeer. 

Ben je zelf opzoek naar een uitdaging en zie je het zitten om aan de slag te gaan als online marketeer? Check onze mogelijkheden hier

Omscholen tot online marketeer en nu? 

Na een aantal gesprekken ben je samen tot de conclusie gekomen dat een baan binnen de online marketing past bij jouw client en dan? Als een goede basis voor een loopbaan als online marketeer adviseren wij onderstaande opleidingen: 

Aan de slag binnen onze andere vakgebieden

Past een functie als online marketeer niet goed bij jouw cliënt, maar heb je het gevoel dat wel de eigenschappen aanwezig zijn om succesvol aan de slag te gaan binnen onze vakgebieden? Wellicht past een van onze andere opleidingen dan beter: 

Onze opleidingen en trainingen zijn ook geschikt voor professionals die al jaren in het vak zitten en hun kennis naar een hoger niveau willen tillen

DAAROM BEECKESTIJN

✔ Innovatief & inspirerend
✔ Topdocenten: specialisten uit het vakgebied
✔ Vertaling naar de praktijk
NRTO erkenning & CRKBO-registratie 
✔ Al ruim 7000 professionals opgeleid

De opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie | Beeckestijn Business School
Lees hieronder verder

 

Heb je vragen of vind je het fijn om te sparren met iemand die de opleidingen en trainingen inhoudelijk goed kent? Onze opleidingsadviseurs ondersteunen je graag bij het adviseren van je cliënten.

 

Telefoon: 0881474100
Mail: opleidingsadviseur@beeckestijn.org

Lees de ervaring van madhu
"Door een reorganisatie kreeg ik de kans om twee opleidingen bij Beeckestijn te volgen. Digital Marketing leek me een goede aanvulling op het eigen bedrijf dat ik aan het opstarten was.”
Madhu Mathoera
Eigenaresse en klantstrateeg van BE(E) Consultancy