Aan de slag als online marketeer

Toe aan een nieuwe uitdaging? Laat je OMSCHOLen BIJ BEECKESTIJN BUSINESS SCHOOL 

Online marketing is booming! Bedrijven zitten te springen om online marketeers. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Laat je dan omscholen tot online marketeer bij Beeckestijn Business School, dé opleider op het gebied van online marketing.

Ook het uwv ziet online marketeer als een kansberoep

Zit je zonder baan, dan kan het lastig zijn om financieel te investeren in een opleiding. Gelukkig kun je als werkzoekende sinds 1 juli 2018 in aanmerking komen voor een scholingsbudget van het UWV. De voucher is € 2.500. In het geval van een krapteberoep (online marketeer valt hier momenteel onder) kan tot €5.000 worden vergoed. Heb je op dit moment geen baan, wil je gebruik maken van deze regeling en heb je een contactpersoon bij het UWV? Wij helpen je graag verder met de benodigde offerte en motivatie. Meer weten? Stel gerust je vraag aan onze opleidingsadviseurs

Voor een goede basis voor jouw loopbaan als online marketeer adviseren wij onderstaande opleidingen: 

"Door een reorganisatie kreeg ik de kans om twee opleidingen bij Beeckestijn te volgen. Digital Marketing leek me een goede aanvulling op het eigen bedrijf dat ik aan het opstarten was.”
Madhu Mathoera
Eigenaresse en klantstrateeg van BE(E) Consultancy

Daarom Beeckestijn

Nieuwe kennis en inzichten van vakexperts geven je carrière een boost. Daarnaast bouw je ook je netwerk verder uit. Als jij straks je opleiding hebt afgerond met een diploma of certificaat vergroot dat jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk! Voor veel van onze deelnemers heeft het volgen van een opleiding tot mooie opdrachten of een nieuwe baan geleid. 

✔ Ruim aanbod
✔ Innovatief & inspirerend
✔ Topdocenten: specialisten uit het vakgebied
✔ Vertaling naar de praktijk
✔ Volg je opleiding online of op locatie
✔ Ruim 8.000 professionals gingen je voor

FINANCIËLE ONDERSTEUNING

Soms is het lastig om te investeren in een opleiding, zeker als je tijdelijk zonder baan zit of net gestart bent als ZZP’er.

We bieden verschillende mogelijkheden waardoor het ook voor jou mogelijk is om een opleiding te volgen:

  • Betaling in termijnen
  • BTW vrije factuur indien je de opleiding als particulier zelf betaald
  • Tijdelijke regeling UWV scholingsbudget

Lees meer over de financiële ondersteuning

Kennismaken

Heb je hulp nodig bij je opleidingskeuze of wil je graag even sfeer proeven? We hebben verschillende mogelijkheden waarbij je kennis kan maken met ons. Een Open Dag geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen, ook is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Tijdens onze Clinics word je in 1,5 uur bijgepraat over een actueel onderwerp. 

Bekijk de agenda
 

Open Dag | Beeckestijn Business School

Meer over omscholen

We bieden verschillende omscholingsmogelijkheden binnen onze vakgebieden. Naast online marketeer hebben we op opleidingen voor een functie als: