Aan de slag als online marketeer

Toe aan een nieuwe uitdaging? Laat je OMSCHOLen BIJ BEECKESTIJN BUSINESS SCHOOL 

Online marketing is booming! Bedrijven zitten te springen om online marketeers. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Laat je dan omscholen tot online marketeer bij Beeckestijn Business School, dé opleider op het gebied van online marketing.

Het volgen van een opleiding is een mooie investering in jezelf. Nieuwe kennis en inzichten van vakexperts geven je carrière een boost. Daarnaast bouw je ook je netwerk verder uit. Als jij straks je opleiding hebt afgerond met een diploma of certificaat vergroot dat jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk! Voor veel van onze deelnemers heeft het volgen van een opleiding tot mooie opdrachten of een nieuwe baan geleid. 

Ook het uwv ziet online marketeer als een kansberoep

Zit je zonder baan, dan kan het lastig zijn om financieel te investeren in een opleiding. Gelukkig kun je als werkzoekende sinds 1 juli 2018 in aanmerking komen voor een scholingsbudget van het UVW (maximaal € 2.500). Heb je op dit moment geen baan en wil je gebruik maken van deze regeling? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij je verder! 

Voor een goede basis voor jouw loopbaan als online marketeer adviseren wij onderstaande opleidingen: 

NL Leert door

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid komt dit najaar met een nieuwe regeling: 'NL leert door'. Door middel van online scholing kun je als werkende jouw carrière een boost geven. In totaal zal er €50 miljoen opleidingsbudget zijn. De precieze invulling van de regeling wordt later pas bekend. 

"Door een reorganisatie kreeg ik de kans om twee opleidingen bij Beeckestijn te volgen. Digital Marketing leek me een goede aanvulling op het eigen bedrijf dat ik aan het opstarten was.”
Madhu Mathoera
Eigenaresse en klantstrateeg van BE(E) Consultancy

DAAROM BEECKESTIJN

✔ Innovatief & inspirerend
✔ Topdocenten: specialisten uit het vakgebied
✔ Vertaling naar de praktijk
CRKBO-erkenning
✔ Ruim 7000 professionals gingen je voor

Kom kennismaken!

Heb je hulp nodig bij je opleidingskeuze of wil je graag even sfeer proeven? We hebben verschillende mogelijkheden waarbij je kennis kan maken met ons. Een Open Dag geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen, ook is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Tijdens onze Clinics word je in 1,5 uur bijgepraat over een actueel onderwerp. 

Bekijk de agenda
 

Open dag bij Beeckestijn