Online Marketing opleidingen

Impact maken met online marketing? Haal nieuwe kennis en skills in huis met een online marketing opleiding op strategisch, tactisch of operationeel niveau. 

Online marketing opleidingen:

Esther portret
"Een opleiding Digital & Online Marketing is eigenlijk een must voor iedere marketing- en communicatiestrateeg."
Esther Hupkes
Alumnus post-HBO Digital & Online marketing

Video: Online marketing opleidingen, wat is het verschil?

Meer over online marketing

Digital en online marketing

Het speelveld van online (& digital) marketing veranderd snel. Waar je vroeger vooral bezig was met marktaandeel, merk bouwen en de vier p’s, is het nu veel breder. De mogelijkheden van online marketing zijn enorm. Van content optimaliseren voor zoekmachines tot display advertenties en communities bouwen via social media. Data gedreven werken en nieuwe technologie krijgen een steeds grotere rol in de werkzaamheden van een marketeer.

Dat zorgt voor nieuwe uitdagingen of je nu op strategisch of juist op operationeel niveau werkt. Op operationeel niveau is het belangrijk om (nieuwe) tools succesvol te kunnen inzetten, maar zonder een duidelijke online strategie kom je nergens.

Welke opleiding past bij mij?

Digital Marketing Strategie, Digital & Online marketing of online marketeer. We snappen dat het verschil tussen de opleidingen misschien niet direct duidelijk is. In de video hierboven worden de verschillen uitgelegd.

Een korte samenvatting van de verschillen:

Digital Marketing Strategie & Leiderschap

Post-Master
Masterclass

Heb je al meer dan 4 jaar werkervaring binnen (online) marketing en wil je je strategische digital marketing kennis naar een hoger niveau tillen, dan is deze opleiding iets voor jou.
Digital & Online marketing Post-HBO
Kort
Heb je nog niet heel veel of geen ervaring binnen online marketing? Tijdens deze opleiding leer je alle aspecten van online marketing succesvol toe te passen, voornamelijk op tactisch niveau.
Online marketeer Expert Deze opleiding is vooral geschikt voor professionals die op operationeel niveau aan de slag willen met online marketing. Je leert hoe je zelf aan de slag kunt met de tools uit de digital marketing mix.

Sparren over welke opleiding het beste bij jou wensen en situatie past? Wij denken graag mee ››

Online marketing als kansberoep

De vraag naar online marketeers blijft groeien. Veel kansen dus als jij nu geen werk- of opdrachtgever hebt. Het UWV ziet online marketeer als een krapteberoep. Dat betekend dat je als werkzoekende in aanmerking kan komen voor €5.000 euro scholingsbudget. Een mooie aanmoediging om aan de slag te gaan binnen dit mooie vakgebied.

Lees meer over de UWV voucher en omscholing ››

Zelf aan de slag

Bij onze opleidingen (uitgezonderd de masterclasses) ga je tijdens de opleiding direct aan de slag met de praktische toepassing van je nieuwe kennis en skills. Je schrijft een actieplan voor je werkgever of een opdrachtgever. Hiermee maak je direct een grotere impact

"Het Digital Marketing Plan dat ik voor mijn werkgever heb geschreven kon ik direct implementeren."
Brendan Dekker, marketing manager bij TimeChimp

Lees meer over het actieplan ››

 

De beeckestijn beloftes

  1. Je maakt gegarandeerd impact
  2. Praktische toepassing en 100% vakexperts
  3. Je bouwt een waardevol netwerk op
  4. Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
  5. Geeft energie!
Beeckestijn Business School

Kom kennismaken!

Heb je hulp nodig bij je opleidingskeuze of wil je graag even sfeer proeven? We hebben verschillende mogelijkheden waarbij je kennis kan maken met ons. Een Open Dag geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen, ook is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Tijdens onze Clinics word je in 1,5 uur bijgepraat over een actueel onderwerp. 

Bekijk de agenda