Online Marketing opleiding

Impact maken met online marketing? Haal nieuwe kennis en skills in huis met een online marketing opleiding op strategisch, tactisch of operationeel niveau. 

Online marketing opleidingen:

Esther portret
"Een opleiding Digital & Online Marketing is eigenlijk een must voor iedere marketing- en communicatiestrateeg."
Esther Hupkes
Alumnus post-HBO Digital & Online marketing

Beeckestijn Beloftes 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

 

Beeckestijn opleidingen gemiddeld beoordeeld met 8,3


Springest: 8.2/10
Google reviews: 4.7/5

Video: Online marketing opleidingen, wat is het verschil?

Meer over online marketing

Digital en online marketing

Het speelveld van online (& digital) marketing veranderd snel. Waar je vroeger vooral bezig was met marktaandeel, merk bouwen en de vier p’s, is het nu veel breder. De mogelijkheden van online marketing zijn enorm. Van content optimaliseren voor zoekmachines tot display advertenties en communities bouwen via social media. Data gedreven werken en nieuwe technologie krijgen een steeds grotere rol in de werkzaamheden van een marketeer.

Dat zorgt voor nieuwe uitdagingen of je nu op strategisch of juist op operationeel niveau werkt. Op operationeel niveau is het belangrijk om (nieuwe) tools succesvol te kunnen inzetten, maar zonder een duidelijke online strategie kom je nergens.

Online marketing als kansberoep

De vraag naar online marketeers blijft groeien. Veel kansen dus als jij nu geen werk- of opdrachtgever hebt. Het UWV ziet online marketeer als een krapteberoep. Dat betekend dat je als werkzoekende in aanmerking kan komen voor €5.000 euro scholingsbudget. Een mooie aanmoediging om aan de slag te gaan binnen dit mooie vakgebied.

Lees meer over de UWV voucher en omscholing ››

Zelf aan de slag

Bij onze opleidingen (uitgezonderd de masterclasses) ga je tijdens de opleiding direct aan de slag met de praktische toepassing van je nieuwe kennis en skills. Je schrijft een actieplan voor je werkgever of een opdrachtgever. Hiermee maak je direct een grotere impact

"Het Digital Marketing Plan dat ik voor mijn werkgever heb geschreven kon ik direct implementeren."
Brendan Dekker, marketing manager bij TimeChimp

Lees meer over het actieplan ››

 

Help, welke online marketing opleiding past het best bij mij?

Digital Marketing Strategie, Digital & Online marketing of online marketeer. We snappen dat het verschil tussen de opleidingen misschien niet direct duidelijk is. In de video hierboven worden de verschillen uitgelegd.

Een korte samenvatting van de verschillen:

Digital Marketing Strategie & Leiderschap

Post-Master
Masterclass

Heb je al meer dan 4 jaar werkervaring binnen (online) marketing en wil je je strategische digital marketing kennis naar een hoger niveau tillen, dan is deze opleiding iets voor jou.
Digital & Online marketing Post-HBO
Kort
Heb je nog niet heel veel of geen ervaring binnen online marketing? Tijdens deze opleiding leer je alle aspecten van online marketing succesvol toe te passen, voornamelijk op tactisch niveau.
Online marketeer Expert Deze opleiding is vooral geschikt voor professionals die op operationeel niveau aan de slag willen met online marketing. Je leert hoe je zelf aan de slag kunt met de tools uit de digital marketing mix.

Sparren over welke opleiding het beste bij jou wensen en situatie past? Wij denken graag mee, op de manier die jij het prettigst vindt.

 

Gratis kennis & inspiratie

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Of ontdek hoe de toekomst van jouw carrière er uit ziet tijdens de sessie: Jouw carrière: trends, kansen en mogelijkheden. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Blije deelnemers tijdens een van onze clinics