Online Marketing opleidingen

✔ Upgrade je online marketing kennis
✔ Wordt een betere gesprekspartner
✔ Ontwikkel je eigen online marketing strategie (en plan) 

Met welke online marketingstrategie bereik ik doelgroep? Hoe haal ik meer resultaat uit search marketing of social media? Hoe zet ik data slim? Of wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen binnen online marketing? Allemaal vragen waar jij als online marketeer dagelijks tegenaan loopt. Na een online marketing opleiding van Beeckestijn ken jij het antwoord op deze vragen en ben jij weer een frontrunner.

Beeckestijn opleidingen gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.4/10
Google reviews: 4.8/5

Online Marketing opleidingen

Opleidingen voor ervaren marketeers

Lynn Slabbers 400x400 rond
"Ik heb de post-HBO Digital & Online Marketing gevolgd om meer verdieping te krijgen in mijn vak. De digitale wereld verandert zo extreem snel dat het goed is om hierover te blijven leren."
Lynn Slabbers
Campagne Coördinator Social bij Plus Retail

Welke online marketing opleiding past het beste bij mij?

Post-HBO, korte opleiding, post-master of masterclass. We snappen dat het verschil tussen de online marketing opleidingen misschien niet direct duidelijk is. Een kort overzicht van de verschillen:

Naam opleiding Niveau Duur

Onderdelen

Diploma/certficaat
Digital & Online Marketing Post-HBO 10 colleges ✓ Actieplan
✓ Casedag
Post-HBO diploma
Digital & Online Marketing Korte opleiding 7 colleges ✓ Actieplan
✗ Casedag
Diploma 
Online Marketeer Expert 24 colleges ✗ Actieplan
✗ Casedag
Certificaat
Digital Marketing Strategie & Leiderschap Post-Master 21 colleges ✓ Actieplan
✓ Casedag
Post-Master Diploma
Digital Marketing Strategie & Leiderschap Masterclass 11 colleges ✗ Actieplan
✓ Casedag
Certificaat
Digital Marketing Update Beeckestijn alumnus 2 dagen ✗ Actieplan
✗Casedag
Certificaat

Sparren over welke opleiding het beste bij jou wensen en situatie past? Wij denken graag mee, op de manier die jij het prettigst vindt 

"Vanwege de praktijkgerichte benadering en het opstellen van een concreet plan toegespitst op de organisatie waar ik werkte, was de opleiding Digital & Online Marketing direct van waarde."
Deborah Freriksen
Marketing en communicatieadviseur bij TAUW

Meer over online marketing

Digital en online marketing

Het speelveld van online marketing veranderd snel. Waar je vroeger vooral bezig was met marktaandeel, merk bouwen en de vier p’s, is het nu veel breder. De mogelijkheden van online marketing zijn enorm. Van content optimaliseren voor zoekmachines tot display advertenties en communities bouwen via social media. Data gedreven werken en nieuwe technologie krijgen een steeds grotere rol in de werkzaamheden van een marketeer.

Dat zorgt voor nieuwe uitdagingen of je nu op strategisch of juist op operationeel niveau werkt. Op operationeel niveau is het belangrijk om (nieuwe) tools succesvol te kunnen inzetten, maar zonder een duidelijke online strategie kom je nergens.

Online marketing als kansberoep

De vraag naar online marketeers blijft groeien. Veel kansen dus als jij nu geen werk- of opdrachtgever hebt. Het UWV ziet online marketeer als een krapteberoep. Dat betekend dat je als werkzoekende in aanmerking kan komen voor €5.000 euro scholingsbudget. Een mooie aanmoediging om aan de slag te gaan binnen dit mooie vakgebied.

Lees meer over de UWV voucher en omscholing ››

Zelf aan de slag

Bij onze opleidingen (uitgezonderd de masterclasses) ga je tijdens de opleiding direct aan de slag met de praktische toepassing van je nieuwe kennis en skills. Je schrijft een actieplan voor je werkgever of een opdrachtgever. Hiermee maak je direct een grotere impact

"Het Digital Marketing Plan dat ik voor mijn werkgever heb geschreven kon ik direct implementeren."
Brendan Dekker, marketing manager bij TimeChimp

Lees meer over het actieplan ››

 

banner-2023-2

MAAK IMPACT MET EEN OPLEIDING VAN BEECKESTIJN BUSINESS SCHOOL

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data, communicatie en leiderschap door 100% vakexperts

Elk college zit vol met interessante insights, inspirerende voorbeelden en cases waar jij van kan leren. 

BEECKESTIJN BELOFTES 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

Investeer in jezelf met een opleiding bij beeckestijn business school

 Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Of ontdek hoe de toekomst van jouw carrière er uit ziet tijdens de sessie: Jouw carrière: trends, kansen en mogelijkheden. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Lees hieronder verder

 

Lees hieronder verder