Online scholingsaanbod

Vergroot je kansen binnen online marketing & communicatie

Online marketing is booming! Bedrijven zitten te springen om online marketeers en communicatieprofessionals. Online marketeer is dan ook als krapteberoep bestempeld door UWV. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of op zoek naar leuke, toekomstbestendige baan? Laat je dan om- of bijscholen tot online marketeer bij Beeckestijn Business School, dé opleider op het gebied van online marketing, digital, communicatie, customer experience & data.

Geef je C.V. een boost!

Het volgen van een opleiding is een mooie investering in jezelf. Nieuwe kennis en inzichten van vakexperts geven je carrière een boost. Daarnaast bouw je ook je netwerk verder uit. Als jij straks je opleiding hebt afgerond met een certificaat vergroot dat je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk! Voor veel van onze deelnemers heeft het volgen van een opleiding tot mooie opdrachten of een nieuwe baan geleid.

 

Bekijk onze online & blended opleidingen

Online leren

Onze trainingen hebben als doel om jou in een kort tijdsbestek alle ins & outs van een onderwerp te leren. Bij de blended learning trainingen bereiken we dit door een combinatie van e-learning & een klassikale training. 

✔ De e-learning is een combinatie van video's, additionele literatuur, quizzen en opdrachten voor toepassing
✔ Persoonlijke begeleiding & feedback van de docent op de opdrachten tijdens de e-learning
✔ 24/7 toegang tot de e-learning modules
✔ De klassikale trainingsdag is te volgen op locatie of via online classroom