Online scholingsaanbod

Vergroot je kansen met NL leert door

Online marketing is booming! Bedrijven zitten te springen om online marketeers en communicatieprofessionals. Online marketeer is dan ook als krapteberoep bestempeld door UWV. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of op zoek naar leuke, toekomstbestendige baan? Laat je dan om- of bijscholen tot online marketeer bij Beeckestijn Business School, dé opleider op het gebied van online marketing, digital, communicatie, customer experience & data.

Geef je C.V. een boost!

Het volgen van een opleiding is een mooie investering in jezelf. Nieuwe kennis en inzichten van vakexperts geven je carrière een boost. Daarnaast bouw je ook je netwerk verder uit. Als jij straks je opleiding hebt afgerond met een certificaat vergroot dat je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk! Voor veel van onze deelnemers heeft het volgen van een opleiding tot mooie opdrachten of een nieuwe baan geleid.

 

Marketing opleidingen | Categorie B

Marketing & communicatie opleidingen | Categorie C

Online leren

Onze opleidingen en trainingen hebben als doel om jou in een kort tijdsbestek alle ins & outs van een onderwerp te leren. Bij de blended learning trainingen & opleidingen bereiken we dit door een combinatie van e-learning & klassikale online sessies. 

✔ De e-learning is een combinatie van video's, additionele literatuur, quizzen en opdrachten voor toepassing
✔ Persoonlijke begeleiding & feedback van de docent op de opdrachten tijdens de e-learning
✔ 24/7 toegang tot de e-learning modules
✔ Klassikale sessies via online classroom

 

De fundamentals opleidingen zijn erkend door NIMA & PIM

Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA)

Het Nederlands Instituut voor Marketing is de beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales en is in 1966 opgericht door marketeers uit bedrijfsleven, adviesbureaus en marketingwetenschap.

Na het afronden van een opleiding uit categorie C krijg je 21 PE punten toegekend.

NIMA logo

 

Platform Innovatie in Marketing (PIM)

De categorie C opleidingen zijn erkend door Het Platform Innovatie in Marketing (PIM). Het Platform Innovatie in Marketing is in 1991 ontstaan vanuit het NIMA en het Nederlands Genootschap voor Informatica (NGI) en in 2000 verzelfstandigd als branchevereniging. PIM is hét kennisnetwerk op het raakvlak van marketing, innovatie en technologie. Het doel is commerciële slagvaardigheid van haar leden te vergroten en Nederland het meest inspirerende marketingland van Europa te maken.

Deelnemers krijgen na het succesvol afronden een diploma vanuit Beeckestijn Business School en PIM.

Platform Innovatie in Marketing | Partner Beeckestijn Business School