Open Dag

 

 

Het volgen van een opleiding is een weloverwogen keuze. Niet alleen investeer je tijd en geld, ook wil je er zeker van zijn dat de opleiding van je keuze optimaal aansluit bij je kennisbehoefte, carrièrewensen en persoonlijke situatie.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een open dag (open middag of open avond), geven we een update over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Daarnaast gaan we kort in op trends & ontwikkelingen op het gebied van digital, marketing, customer experience, communicatie & data. En geven we uitleg over onze opleidingen en kun je in gesprek met onze opleidingsadviseurs. Zij beantwoorden al je vragen en voorzien je graag van opleidingsadvies.

Programma tijdens een Open Dag

  • Ontwikkelingen in de arbeidsmarkt & organisaties
  • Trends & ontwikkelingen in digital, marketing, CX, communicatie & data
  • Opleidingsmogelijkheden bij Beeckestijn Business School
  • Ruimte voor vragen en persoonlijk opleidingsadvies

Deze maandelijkse sessie vindt plaats in een kleine setting met voldoende persoonlijke aandacht. Voor interactie met elkaar, willen we je vragen om tijdens de online meeting je camera en microfoon aan te zetten. Zo kunnen we elkaar toch spreken en zien. 

Via live-stream

Voorlopig vinden onze open dagen via een live-stream plaats. Zodra de situatie het weer toelaat, organiseren we ook weer open dagen op locatie. Tijdelijk zal dit dus veilig vanuit huis te volgen zijn.

Open dag bij Beeckestijn

 

Lees hieronder verder