Opleidingen voor de publieke sector

Ben jij werkzaam in de publieke sector (bijvoorbeeld bij de overheid, woningcorporatie of zorginstelling) en opzoek naar een marketingopleiding die aandacht heeft voor de uitdagingen die jij tegenkomt in jouw branche? Tijdens alle colleges bij Beeckestijn Business School komen praktijkvoorbeelden uit verschillende branches voorbij en kan je met docenten en groepsgenoten sparren over jouw uitdagingen. 

Daarnaast ga je bij elke opleiding (m.u.v. masterclasses) aan de slag met een eigen actieplan. Hierbij staat een vraag- of probleemstelling in jouw organisatie centraal. Het toepassen van je nieuwe kennis in een concreet actieplan heeft veel waarde voor jouw organisatie.

Beeckestijn opleidingen gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.3/10
Google reviews: 4.8/5

Populair bij professionals in de publieke sector

Welke opleiding past bij mij?

Het volgen van een opleiding is een weloverwogen keuze. Je wil dat je opleiding perfect aansluit bij jouw wensen, kennisbehoefte en werkgever. Wij helpen je graag, op de manier die jij het prettigst vindt. 

"De colleges zijn goed te vertalen naar non-profit organisaties. De voorbeelden uit de praktijk waren erg interessant."
Heleen Aalpol-Klaver
Alumnus Masterclass Customer Experience Strategie & Organisatie
De opleiding heeft me geleerd om een stevige basis te leggen voor online communicatie in onze organisatie. Nu kan ik de online activiteiten baseren op de (grotere) organisatiedoelstellingen en strategisch benaderen, waardoor het één logisch geheel wordt.
Claire Diets
Alumnus Online Communicatie Strategie & Leiderschap
Beeckestijn Business School

MAAK IMPACT MET EEN OPLEIDING VAN BEECKESTIJN BUSINESS SCHOOL

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data, communicatie en leiderschap door 100% vakexperts. 

Elk college zit vol met interessante insights, inspirerende voorbeelden en cases waar jij van kan leren. 

Beeckestijn Beloftes 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

 

Beeckestijn opleidingen gemiddeld beoordeeld met 8,3

Springest: 8.2/10
Google reviews: 4.7/5

Gratis kennis & inspiratie 

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Of ontdek hoe de toekomst van jouw carrière er uit ziet tijdens de sessie: Jouw carrière: trends, kansen en mogelijkheden. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Lees hieronder verder

 

Lees hieronder verder