Opleidingen voor de publieke sector

Ben jij werkzaam in de publieke sector (bijvoorbeeld bij de overheid, woningcorporatie of zorginstelling) en opzoek naar een marketingopleiding die aandacht heeft voor de uitdagingen die jij tegenkomt in jouw branche? Volg een opleiding bij Beeckestijn Business School in combinatie met een extra module, speciaal ontworpen voor de publieke sector.

Tijdens alle colleges komen praktijkvoorbeelden uit verschillende branches voorbij en kan je met docenten en groepsgenoten sparren over jouw uitdagingen. Daarnaast ga je bij elke opleiding (m.u.v. masterclasses) aan de slag met een eigen actieplan. Hierbij staat een vraag- of probleemstelling in jouw organisatie centraal. Het toepassen van je nieuwe kennis in een concreet actieplan heeft veel waarde voor jouw organisatie.

 

Populair bij professionals in de publieke sector

Alleen te volgen i.c.m. een opleiding
één dag
€495,-
Lees hieronder verder

 

De opleiding heeft me geleerd om een stevige basis te leggen voor online communicatie in onze organisatie. Nu kan ik de online activiteiten baseren op de (grotere) organisatiedoelstellingen en strategisch benaderen, waardoor het één logisch geheel wordt.
Claire Diets
Alumnus Online Communicatie Strategie & Leiderschap (inclusief extra module online communicatie in de publieke sector)
Beeckestijn Business School

Beeckestijn Beloftes 

✔ Je maakt gegarandeerd impact
✔ Praktische toepassing & 100% vakexperts
✔ Je bouwt een waardevol netwerk op
✔ Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
✔ Geeft energie!

 

Sterren vrijstaand opl score

Springest: 8.2/10
Google reviews: 4.7/5

Welke opleiding past bij mij?

Het volgen van een opleiding is een weloverwogen keuze. Je wil dat je opleiding perfect aansluit bij jouw wensen, kennisbehoefte en werkgever. Wij helpen je graag, op de manier die jij het prettigst vindt. 

Gratis kennis & inspiratie 

Op zoek naar gratis nieuwe kennis en inspiratie? Dan zit je goed bij ons. Meld je aan voor een van onze populaire clinics en laat je in 1,5 uur bijpraten over een onderwerp binnen jouw interesses. Er zijn regelmatig clinics die extra aandacht besteden aan de publieke sector: 

Of ontdek hoe de toekomst van jouw carrière er uit ziet tijdens de sessie: Jouw carrière: trends, kansen en mogelijkheden. Liever op een ander moment inspiratie op doen? Download een van onze whitepapers, lees de nieuwste blogs of luister naar onze podcast serie "Studio Beeckestijn"

Lees hieronder verder