Customer Relationship Management

Waarde leveren voor klant en organisatie door de klant centraal te stellen
8,3
13 reviews
De laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van CRM en klantgericht ondernemen
Leer je strategie uit te werken naar alle onderdelen van CRM, zoals relatiemanagement, gegevensverwerking en cultuur
Ontwikkel je eigen CRM plan, direct geschikt voor implementatie
Opleidingstype
Korte opleiding
Opleidingsvormen
Klassikaal
Begindatum
Eerste startdatum: 12 april, 2023
Tijdsduur
6 dagdelen
Totaalprijs
€ 2.680,- Excl. BTW
Locatie
Amsterdam, Leusden, Online , Utrecht, Capelle aan den IJssel, Eindhoven, Zwolle

Algemeen

Customer Relationship Management is meer dan een CRM-systeem of technologie. Het is een strategie, gericht op het hart van jouw organisatie: de klant. Naast een klantgerichte informatievoorziening, raakt het relatiemanagement, cultuur en verandermanagement.

De opleiding Customer Relationship Management geeft je handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met customer management in je eigen organisatie.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De opleiding Customer Relationship Management is bedoeld voor professionals die meer willen weten over klantgerichtheid management en social CRM en daarmee in hun organisatie aan de slag willen.

Wil je een volledige opleiding op het gebied van CRM, dan is de post-HBO opleiding Customer Relationship Management wellicht iets voor jou.

Diploma

Je ontvangt, na het succesvol afronden van de opleiding, het diploma 'Customer Relationship Management'.

TOPDOCENTEN MET PRAKTIJKERVARING

Beeckestijn Business School werkt met topdocenten met zeer ruime praktijkervaring. We gebruiken inspirerende praktijkcases en voorbeelden waardoor de colleges een prettige mix van theorie en praktijk vormen en je de opgedane kennis direct leert vertalen naar je eigen situatie.

 

INCOMPANY

Deze opleiding kan ook specifiek voor jouw organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijden. Lees meer over ons incompany en maatwerk aanbod.

Maak impact met een customer experience opleiding

Kom kennismaken!

Heb je hulp nodig bij je opleidingskeuze of wil je graag even sfeer proeven? We hebben verschillende mogelijkheden waarbij je kennis kan maken met ons. Een Open Dag geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen, ook is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Tijdens onze Clinics word je in 1,5 uur bijgepraat over een actueel onderwerp. 

Bekijk de agenda »

Programma

De korte opleiding Customer Relationship Management bestaat uit 6 colleges en het schrijven van een individueel CRM plan. De opleiding geeft je handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met CRM en klantgericht management in je eigen organisatie.

Colleges

Module 1 | Strategie & beleid 

 • Introductie, strategie, beleid en CRM plan

Module 2 | Relatiemanagement en Klantprocessen

 • Klantwaardemanagement 
 • Klantprocessen: marketing, sales en service

Module 3 | Klantdata en klantgerichte systemen 

 • Klantgerichte ICT infrastructuur

Module 4 | Organisatie en implementatie 

 • Managen van CRM programma's en de business case
 • Klantgerichte organisatie, Human Resources en werkcollege 

Wil je de uitgebreide collegebeschrijvingen ontvangen? Download de brochure met daarbij een uitgebreide uitleg van alle colleges, onderwerpen en leerdoelen.

Werk aan je eigen actieplan

 • Je stelt een CRM actieplan op voor jouw organisatie of voor een relatie.
 • Je wordt hierin gecoacht door je kerndocent.
 • Je sluit de opleiding af met een eindgesprek waarin je je actieplan toelicht.
 • Na afloop van het gesprek hoor je direct of je geslaagd bent.

Heb je op dit moment al vragen over het schrijven van je actieplan? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie.

 

Zelfstudie & e-learning

 • Voorbereiding op de colleges in de vorm van bijvoorbeeld e-learning, video’s of opdrachten
 • Aanvullende literatuur en artikelen die je naar eigen inzicht rondom de colleges doorneemt voor een nog grotere leeropbrengst

 

studiebelasting korte opleiding customer relationship management

Docenten

We werken met 100% vakexperts die jouw aan de hand van inspirerende praktijkcases en voorbeelden meenemen in de verschillende collegeonderwerpen. Een selectie van de docenten van de korte opleiding Customer Relationship Management. 

Jean-Pierre Thomassen Maurice Bakker Wim Andrea

Data & Locaties

Tijdens de avondopleiding volg je één college per avond. Bij de dagopleiding volg je twee colleges per dag en doorloop je het volledige programma dus op een sneller tempo. 

Geef bij je inschrijving je voorkeurslocatie aan. Bij de online classroom volg je de opleiding hybride. 

Dagopleiding
Amsterdam
Dagopleiding
Leusden
Dagopleiding
Online
Dagopleiding
Utrecht
Amsterdam
Capelle aan den IJssel
Eindhoven
Leusden
Online
Utrecht

Vragen over het rooster?

Heb je vragen over het rooster of past een van de data niet in jouw persoonlijke planning? Neem dan even contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag met je. Dit kan via chat, telefonisch via 088-1474 100 of via email: opleidingsadviseur@beeckestijn.org

Investering

Collegegeld (incl. arrangementskosten) €2.090,-
Vakliteratuur & e-learning €205,-
Coaching & eindgesprek €520,-
Totaalprijs €2.815,-
 • Inclusief koffie, thee en lunch (bij dagopleiding)
 • Prijzen zijn exclusief BTW
 • BTW-vrije factuur, betaling in termijnen & STAP-budget mogelijk
 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Informeer naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie
€1.000 STAP subsidie voor deze opleiding

Lees meer over de subsidie- & betalingsmogelijkheden

 

* De hier genoemde prijzen zijn de actuele en geldende prijzen. Het kan voorkomen dat bijvoorbeeld in foldermateriaal nog andere prijzen staan genoemd, de prijzen op de website zijn leidend.

Daarom Beeckestijn 3 iconen - opleidingspagina's - nieuw

Reviews

Onze reviews zijn geschreven door echte alumni. Heb je een specifieke vraag over deze opleiding of wil je de onafhankelijke mening van een deelnemer die deze opleiding heeft gevolgd? We brengen je in contact met een alumnus aan wie je jouw vragen kunt stellen. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te koppelen aan een alumnus. 
 

Contact met alumnus ›

 

Lees hieronder verder
9,0
"Opleiding was uitstekend geregeld. Ik had ook het idee dat elke docent echt geïnteresseerd is in het werkplan waaraan je werkt. Het eindgesprek was erg leuk, ook hier vond ik dat de examinatoren echt met je meedenken."

Gido Baljeu
Bron: Beeckestijn Evaluatie, voorjaar 2023
8,0
"Inhoudelijk sterk en praktisch direct toepasbaar, interactie met medestudenten en docenten zeker van toegevoegde waarde."

Bron: Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022
8,0
"De opleiding CRM bij Beeckestijn heeft me meer zelfvertrouwen gegeven in mijn vakgebied, waardoor ik met betere tools aan de slag kan."

Jill Boonstra
Bron: Beeckestijn Evaluatie, najaar 2022
10,0
"De lesstof is direct toepasbaar. Interessante lessen met inspirerende docenten. De toetsmethode daagt je uit. Verder stellen de medewerkers bij Beeckestijn zich veerkrachtig op en denken met je mee. Al met al een zeer positieve ervaring. De klant staat centraal bij deze opleiding!"

Bron: Springest
9,0
"Zeer goede opleiding met inspirerende docenten uit de praktijk. Daardoor een erg praktijkgerichte studie. Het examen bestaat oa uit een groepsopdracht en individuele opdracht waarbij je een uitgebreid CRM-plan moet schrijven en presenteren/verdedigen. Heel leerzaam en leuk om te doen!"

Bron: Springest
7,0
''Een nuttige en bruikbare aanvulling op mijn praktijkervaring.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
''Helder programma, breed opgezet, goede leraren.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
7,0
''Brede opleiding, veel aspecten van CRM komen aan bod.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
''Uitdagende opleiding waarbij je de collegestof en praktijkinzichten van de docenten gelijk verwerkt in je eigen CRM-plan. Integrale aanpak spreekt erg aan, en het contact met de docenten verliep soepeltjes.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
7,0
''Een opleiding die alle facetten raakt; de een zal je wellicht wat meer aanspreken dan de ander, maar het is in ieder geval goed dat je bewust gemaakt wordt van de aspecten dat CRM raakt.''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
8,0
''Veel nieuwe inzichten en vaardigheden om toe te passen in de praktijk. Docenten nemen je mee in het gedachtegoed van waarde toevoegen voor je klant én de organisatie. De één doet dat bij de 1e zin, de ander heeft daar wat meer tijd voor nodig, maar uiteindelijk gaat het om het eindresultaat. Een uitdaging waarin het tempo hoog ligt en waarbij veel te leren valt.''
10,0
''Veel inspirerende docenten uit de praktijk die nieuwe inzichten en vaardigheden hebben gegeven. Moest er wel echt tijd voor maken, maar door ondersteuning docenten en kennisdeling met medestudenten tijdens groepsopdracht geeft het veel inspiratie. Veel professionele ondersteuning ervaren met mijn individuele opdracht die ik in onze organisatie nu toepas. Echt een TOP-opleiding!''
9,0
''Het lijkt zwaar om 1 keer per week een avondsessie te moeten volgen, maar dankzij de bekwame docenten en de boeiende leerstof was dat zeker niet het geval. Je krijgt door de interactieve opzet ook veel nieuwe inzichten via je mede-studenten. Ik ben altijd met plezier gegaan.''

Bron: Springest
Vergelijken 0
  Vergelijken