Diploma & certificaat

Bij deelname aan onze opleidingen en trainingen ontvang je een diploma of een certificaat van deelname.

Diploma bij post-HBO korte, postdoctorale of expert opleidingen

Neem je deel aan een van onze post-HBO, korte, postdoctorale en expert opleidingen, dan maakt het schrijven van een plan, voor jouw organisatie of opdrachtgever, onderdeel uit van je opleiding. Rond je je opleiding succesvol af, dan ontvang je een diploma.

Certificaat bij post-HBO korte, postdoctorale of expert opleidingen

Rond je je opleiding af zonder het voltooien van je individuele plan? Dan ontvang je na afloop van de opleiding een certificaat van deelname in plaats van een diploma. Het is, na overleg  mogelijk je individuele eindopdracht op een later tijdstip alsnog in te leveren om zo je certificaat alsnog om te zetten in een diploma. 

Certificaat van deelname bij trainingen & executive opleidingen

Bij het volgen van een training of executive opleiding schrijf je geen plan en ontvang je een certificaat van deelname. 

Register

Je wordt in het register opgenomen als je je postdoctorale, post-HBO of Expert opleiding hebt afgerond met een 7 of hoger. Nog niet voor alle opleidingen is een register actief. Lees meer over het register

Samenwerking met branche-organisaties

Beeckestijn Business School werkt o.a. nauw samen met brancheorganisaties zoals Platform Innovatie in Marketing (PIM), NIMA, Platform voor Klantgericht Ondernemen (PVKO), DDMA en MEC om ervoor te zorgen dat onze opleidingen en inhoud goed zijn afgestemd op de praktijk.