Diploma & certificaat

Diploma

Ter afsluiting van uw opleiding bij Beeckestijn Business School behaalt u uw diploma, een belangrijk moment omdat het diploma zowel voor Beeckestijn als voor uzelf een reflectie is van de kennis en kunde die u de afgelopen periode hebt opgedaan.

Beeckestijn Business School werkt o.a. nauw samen met brancheorganisaties zoals Platform Innovatie in Marketing (PIM), NIMA, Platform voor Klantgericht Ondernemen (PVKO), DDMA en MEC om ervoor te zorgen dat onze opleidingen en inhoud goed zijn afgestemd op de praktijk. Derhalve is een Beeckestijn-diploma bekend bij bedrijven en organisatie en staat dit hoog aangeschreven in de praktijk. Bij de meeste diploma's kunt u  laten zien wat u weet en of u weet hoe goed u examens kunt maken. Met het behalen van een Beeckestijn-diploma hebt u aangetoond dat u een volwaardig gesprekpartner bent en kennis kunt toepassen in de praktijk. Dit is waar het volgens Beeckestijn Business School uiteindelijk om draait!

Het halen van uw diploma ter afronding van uw opleiding is afhankelijk van een aantal factoren:
- het halen van een voldoende (eindcijfer van 5,5 of hoger) voor uw individuele eindopdracht, 
- een aanwezigheid van 80% bij de colleges, en
- een voldoende beoordeling en cijfer voor uw groepsopdracht (indien van toepassing bij de post-HBO opleidingen).

Haalt u een eindcijfer van een 7 of hoger voor uw individuele eindopdracht bij de postdoctorale en post-HBO opleidingen, wordt u tevens opgenomen in het Register.

Certificaat

Rondt u uw opleiding af zonder het voltooien van uw individuele opdracht en heeft u 80% van de colleges bijgewoond? Dan krijgt u een certificaat in plaats van een diploma. Het is ook mogelijk uw individuele eindopdracht op een later tijdstip alsnog in te leveren (na overleg) om zo uw certificaat om te zetten in een diploma. 

Het volgen van een masterclass wordt afgerond met een certificaat.