Diploma & certificaat

Diploma

Als afsluiting van onze post-HBO, korte, postdoctorale en expert opleidingen schrijf je een plan, voor jouw organisatie of opdrachtgever.  

Beeckestijn Business School werkt o.a. nauw samen met brancheorganisaties zoals Platform Innovatie in Marketing (PIM), NIMA, Platform voor Klantgericht Ondernemen (PVKO), DDMA en MEC om ervoor te zorgen dat onze opleidingen en inhoud goed zijn afgestemd op de praktijk. Een Beeckestijn-diploma bekend bij bedrijven en organisatie en staat dit hoog aangeschreven in de praktijk. Bij de meeste diploma's kunt u  laten zien wat u weet en of u weet hoe goed u examens kunt maken. Met het behalen van een Beeckestijn-diploma hebt u aangetoond dat u een volwaardig gesprekpartner bent en kennis kunt toepassen in de praktijk. Dit is waar het volgens Beeckestijn Business School uiteindelijk om draait!

Het halen van je diploma ter afronding van je opleiding is afhankelijk van een aantal factoren:
- het halen van een voldoende (eindcijfer van 5,5 of hoger) voor je individuele eindopdracht, 
- een voldoende beoordeling en cijfer voor uw groepsopdracht (indien van toepassing bij de post-HBO opleidingen).

Haal je een eindcijfer van 7 of hoger voor uw individuele eindopdracht bij de postdoctorale en post-HBO opleidingen, wordt u tevens opgenomen in het Register.

Certificaat van deelname

Rond je je opleiding af zonder het voltooien van uw individuele plan? Dan ontvang je na afloop van de opleiding een certificaat van deelname in plaats van een diplma.
Het is, na overleg  mogelijk je individuele eindopdracht op een later tijdstip alsnog in te leveren om zo je certificaat alsnog om te zetten in een diploma. 

Het volgen van een training wordt afgerond met een certificaat van deelname.