Nanne Dodde

Nanne Dodde

Drs. Nanne Dodde is gespecialiseerd in leiderschaps- en organisatieontwikkeling in de gezondheidszorg, in het bijzonder in combinatie met de visualisatie en ontwikkeling van sociale netwerken (Organizational Network Analysis). Als onafhankelijk adviseur en zelfstandig ondernemer (3ND B.V.) adviseert en begeleidt hij met bezieling locale en internationale organisaties in hun streven naar meer innovatief en klantgericht ondernemen. Hij is een gedreven vernieuwer en energieke change leader en consultant van strategische initiatieven die gepaard gaan met fundamentele verandering. 

Nanne Dodde is farmaceut, marketeer en bedrijfskundige, opgeleid aan de Rijksuniversiteit Leiden en aanvullend geschoold aan IBO, INSEAD, Harvard Business School en London Business School. Hij werkte meer dan 20 jaar in diverse directiefuncties binnen de farmaceutische industrie, onder meer als commercieel directeur en adjunct-directeur organisatieontwikkeling. 

Nanne Dodde heeft als Sales Directeur van een grote Amerikaanse onderneming een omvangrijk strategische CRM initiatief geleid, waarin strategisch Accountmanagement een kernelement van het transformatie proces was. Hij is gespecialiseerd in leiderschaps- en organisatie ontwikkeling en adviseert en begeleidt organisaties in hun streven naar meer innovatief en klantgericht ondernemen.

Nanne is bestuurslid van het Platform Klantgericht Ondernemen (voorheen CRM Association) en docent aan de Beeckestijn Business School en het Jan van Es Instituut.