Robbert Bosch

Robbert Bosch

Robbert Bosch is een all-round adviseur en interim manager met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van proces­verbetering, organisatie­verandering en informatievoorziening (ICT).

Robbert studeerde in 1988 af in de Informatica aan de Universiteit Leiden, en voltooide in de tweede helft van de jaren ’90 een MBA-opleiding aan de Open University Business School, UK (naast zijn werk als projectmanager en principal consultant bij IBM).

Na een periode als manager en adviseur bij IG&H Management Consultants startte Robbert in 2003 zijn eigen adviesbureau Just for Use. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd advies- en interim managementbureau, veelal werkzaam bij middelgrote tot grote organisaties. Klanten zijn onder andere ProRail, Robeco, Theodoor Gilissen, Kempen & Co., World Press Photo, Delta Lloyd Bank en KLM. De laatste jaren richt Robbert zich met zijn adviesbureau in toenemende mate op grote onderwijsinstellingen zoals de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Windesheim, de Haagse Hogeschool, Inholland, de Technische Universiteit Eindhoven en de Universiteit van Leiden.

Naast advieswerk, onder andere rond de selectie, integratie en implementatie van CRM en CRM-systemen, coacht Robbert consultants, managers en projectmanagers. Daarnaast is hij docent en afstudeerbegeleider in het hoger onderwijs, en auteur van het boek “Relatiebeheer, Toepassing van CRM-applicaties in grote én kleine organisaties”.

Robbert is docent bij: