Kennismaken met Beeckestijn

Maak kennis met Beeckestijn Business school via onze gratis clinics, downloads, podcast en de open dag. 

Digital marketing trendrapport 2024

Ontdek de belangrijkste trends in het gratis trendrapport. Geschreven door digital strateeg en kerndocent Bart Meerdink. 

Download ›

Online informatiesessie

Bij het volgen van een opleiding wil je er zeker van zijn dat de opleiding aansluit bij je kennisbehoefte, carrièrewensen en persoonlijke situatie. Daarom ben je van harte welkom bij een van onze online informatiesessies. Tijdens deze sessies krijg je een update over de ontwikkelingen op de (arbeids) markt en uitleg over onze opleidingen. Wat zijn de verschillen en welke opleiding past bij wie? We voorzien je graag van persoonlijk opleidingsadvies! 


Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Inspirerende clinics

Ben je op zoek naar snelle kennis & inspiratie? Bekijk dan ons gratis clinicprogramma. Tijdens deze (meestal online) kennissessies nemen experts je mee in hun vakgebied of specialisme. Je ontdekt relevante ontwikkelingen en krijgt nieuwe inspiratie. 

Bekijk de agenda ›

Beeckestijn knowledge hub

We delen onze kennis ook graag via artikelen, whitepapers en podcast. Op de Beeckestijn Knowledge Hub vindt je nieuwe inspiratie en kennis. Met de praktische tips, templates en stappenplannen kan je direct aan de slag. 

Bekijk de Hub ›

Vergelijken 0
    Vergelijken