Service Excellence Management

Service excellence als onderscheidende succesfactor
De laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van service excellence
Leer hoe je volledige klantgerichtheid kunt realiseren in jouw organisatie
Ontwikkel je eigen service excellence plan, direct geschikt voor implementatie
Opleidingstype
Korte opleiding
Opleidingsvormen
Klassikaal
Tijdsduur
6 colleges, 4 dagen of 6 avonden
Totaalprijs
€ 2.985,- Excl. BTW

Algemeen

SERVICE EXCELLENCE MANAGEMENT

Service excellence is het vermogen van organisaties om op consistente wijze enthousiaste klanten met een emotionele binding te realiseren. Dit door ze een persoonlijke en uitzonderlijk positieve beleving te bieden. Een dergelijke excellente klantgerichtheid is dé onderscheidende succesfactor -  zowel in het bedrijfsleven als voor overheids-, zorg- en non-profitinstellingen. 

De korte opleiding Service Excellence Management laat je in 6 colleges zien hoe je dat bereikt vanuit een management- en organisatieperspectief. Het raamwerk dat gebruikt wordt in de opleiding is het Europese Service Excellence Model. Het beschrijft de consequenties voor luisteren naar klanten, visie, missie en strategie, leiderschap, cultuur, klantbelevingsontwerp, HRM, processen en structuur, sturen op de klant en innovatie.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Deze opleiding is bestemd voor professionals die betrokken zijn bij de service activiteiten binnen organisaties. Je wilt je huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk.

Wil je een volledige opleiding op het gebied van Service Excellence, dan is de post-HBO opleiding Service Excellence Management wellicht iets voor jou.

Diploma

Je ontvangt na het succesvol afronden van de opleiding, het diploma 'Service Excellence Management'.

TOPDOCENTEN MET PRAKTIJKERVARING

Beeckestijn Business School werkt met topdocenten met zeer ruime praktijkervaring. We gebruiken inspirerende praktijkcases en voorbeelden waardoor de colleges een prettige mix van theorie en praktijk vormen en je de opgedane kennis direct leert vertalen naar je eigen situatie.

 

INCOMPANY

Deze opleiding kan ook specifiek voor jouw organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijden. Lees meer over ons incompany en maatwerk aanbod.

Maak impact met een digital marketing opleiding

Kom kennismaken!

Heb je hulp nodig bij je opleidingskeuze of wil je graag even sfeer proeven? We hebben verschillende mogelijkheden waarbij je kennis kan maken met ons. Een Open Dag geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen, ook is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Tijdens onze Clinics word je in 1,5 uur bijgepraat over een actueel onderwerp. 

Bekijk de agenda »

Programma

De korte opleiding Service Excellence Management bestaat uit 6 colleges en het schrijven van een individueel service excellence plan. De opleiding leert je hoe met een aantal bouwstenen van het Service Excellence model concreet aan de slag kunt met Service Excellence.

Colleges

Module 1 - The big picture & visie, strategie en plan

 • Introductie Service Excellence: visie, strategie & plan

Module 2 - De klant als leidraad 

 • Service design (ontwerpen service beleving)
 • Service Excellence cultuur, leiderschap en HRM
 • Kwaliteit, Service Metrics, NPS en performance verbetering
 • Customer journeys, processen, technologieën en partnerships

Module 3 - Klantbeleving versterken 

 • Werkcollege, organisatie en implementatie van Service Excellence

Wil je de uitgebreide collegebeschrijvingen ontvangen? Download de brochure met daarbij een uitgebreide uitleg van alle colleges, onderwerpen en leerdoelen.

Werk aan je eigen actieplan

 • Je schrijf je eigen service excellence actieplan voor jouw organisatie of opdrachtgever
 • Je wordt hierin gecoacht door je kerndocent
 • Je sluit de opleiding af met een eindgesprek waarin je je actieplan toelicht
 • Na afloop van het gesprek hoor je direct of je geslaagd bent

Heb je op dit moment al vragen over het schrijven van je actieplan? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie.
 

Zelfstudie & e-learning

 • Voorbereiding op de colleges in de vorm van bijvoorbeeld e-learning, video’s of opdrachten
 • Aanvullende literatuur en artikelen die je naar eigen inzicht rondom de colleges doorneemt voor een nog grotere leeropbrengst

 

Studiebelasting korte opleidingen Beeckestijn

Docenten

We werken met 100% vakexperts die jouw aan de hand van inspirerende praktijkcases en voorbeelden meenemen in de verschillende collegeonderwerpen. Een selectie van de docenten van de korte opleiding Service Excellence Management: 

Eric de Haan Jean-Pierre Thomassen  

Data & Locaties

Op dit moment zijn er nog geen startdata bekend voor de opleiding Service Excellence Management.

Investering

Collegegeld (incl. arrangementskosten) €2.985,-
Vakliteratuur & e-learning €215,-
Coaching & eindgesprek €560,-
Totaalprijs €2.985,-
 • Inclusief koffie, thee en lunch (bij dagopleiding)
 • Prijzen zijn exclusief BTW
 • BTW-vrije factuur, betaling in termijnen & STAP-budget mogelijk
 • Informeer naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie

Lees meer over de subsidie- & betalingsmogelijkheden

* De hier genoemde prijzen zijn de actuele en geldende prijzen. Het kan voorkomen dat bijvoorbeeld in foldermateriaal nog andere prijzen staan genoemd, de prijzen op de website zijn leidend.

Daarom Beeckestijn 3 iconen - opleidingspagina's - nieuw

Reviews

Onze reviews zijn geschreven door echte alumni. Heb je een specifieke vraag over deze opleiding of wil je de onafhankelijke mening van een deelnemer die deze opleiding heeft gevolgd? We brengen je in contact met een alumnus aan wie je jouw vragen kunt stellen. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te koppelen aan een alumnus. 
 

Contact met alumnus ›

 

Lees hieronder verder
9,0
"De opleiding kent een goede verhouding tussen theorie en praktijk, en doet je nadenken waar je eigen organisatie staat. Ik heb vooral veel gehad aan de 1:1 feed back van de docent op de tussentijdse versie van de eindopdracht. Die persoonlijke aandacht vond ik bijzonder. De opleiding en eindopdracht hebben mij veel energie gegeven. Het was fijn om na Corona weer op locatie, met docenten, literatuur en een groep deelnemers onderwezen te worden."

Bron: Beeckestijn Evaluatie
9,0
''De opleiding is echt een aanrader; leuke thema's in het programma, enthousiaste docenten die tijd voor je nemen en een keurige klantenservice!''

Bron: Beeckestijn Evaluatie
Vergelijken 0
  Vergelijken