Social Media

Zet social media in vanuit strategie
De laatste trends, ontwikkelingen en inzichten op het gebied van social media
Zet de social media mix optimaal in
Ontwikkel je eigen social media plan, direct geschikt voor implementatie
Opleidingstype
Korte opleiding
Opleidingsvormen
Avond
Dag
Klassikaal
Begindatum
Eerste startdatum: 29 oktober, 2020
Tijdsduur
6 dagdelen
Totaalprijs
€ 2.680,- Excl. BTW
Locatie
Leusden, Online Classroom, Amsterdam, Utrecht, Capelle aan den IJssel, Eindhoven, Zwolle

Algemeen

Social media zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube zijn niet meer weg te denken. De ontwikkelingen gaan razendsnel en vragen erom dat je continu je strategie aanpast en de innovaties weet te vertalen naar kansen voor jouw organisatie.  

In de korte opleiding Social media leer je vanuit strategie social media zo in te zetten dat het een waardevolle bijdrage levert aan je doelstellingen. Met als doel om je organisatie te brengen naar social business, een organisatie waarbinnen social volledig is geïntegreerd in het denken en doen van haar medewerkers.   

Voor wie is de opleiding Social Media bedoeld?

De opleiding Social Media is bedoeld voor professionals die een volwaardig gesprekspartner en deskundige willen worden op het gebied van social media. Je wilt je huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk. 

Wil je een volledige opleiding op het gebied van social media, dan is de post-HBO opleiding Social Media wellicht iets voor jou.

TOPDOCENTEN MET PRAKTIJKERVARING

Beeckestijn Business School werkt met topdocenten met zeer ruime praktijkervaring. We gebruiken inspirerende praktijkcases en voorbeelden waardoor de colleges een prettige mix van theorie en praktijk vormen en je de opgedane kennis direct leert vertalen naar je eigen situatie.

 

INCOMPANY

Deze opleiding kan ook specifiek voor jouw organisatie worden georganiseerd op de door jou gewenste locatie en tijden. Lees meer over ons incompany en maatwerk aanbod.

Daarom Beeckestijn

daarom bbs

Programma

Tijdens de korte opleiding Social Media leer je hoe je praktisch en concreet met social media aan de slag kunt. Je volgt zes colleges en werkt aan je eigen social media strategie & actieplan. 

Deze opleiding is modulair opgebouwd, je kiest zelf welke onderwerpen voor jou het meest interessant zijn. De eerste 2 colleges en laatste college staan vast. Uit module 2 & 3 kies je drie voor jou relevante colleges.

Weet je op het moment van inschrijven al welke colleges dat zijn? Dan kun je dat vermelden in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

Module 1 | Sociale media strategie

 • Social Media strategie
 • Contentstrategie, blogs en live content

Module 2 | Tactiek & social media mix 

 • Keuzecollege: Facebook & Instagram Advertising I
 • Keuzecollege: Facebook & Instagram Advertising II
 • Keuzecollege: Linkedin Advertising
 • Keuzecollege Influencer Marketing
 • Keuzecollege: Snapchat, Pinterest &Tiktok Advertising

Module 3 | Organisatie, implementatie en werkcollege 

 • Keuzecollege: Social Media Analytics & Monitoring
 • Social Media organisatie en implementatie & werkcollege

Wil je de uitgebreide collegebeschrijvingen ontvangen? Download de brochure met daarbij een uitgebreide uitleg van alle colleges, onderwerpen en leerdoelen.

​​Facultatief college

 • Marketing & klantdata: wat mag wel en niet?
 • B2B Digital Marketing

Je bepaalt zelf of je een facultatief college wilt bijwonen. Een facultatief college duurt 2 uur en vindt overdag plaats op onze locatie in Leusden.

Werk aan je eigen actieplan

 • Je maakt een social media actieplan voor jouw organisatie of opdrachtgever.
 • Je wordt hierin gecoacht door je kerndocent.
 • Je sluit de opleiding af met een eindgesprek waarin je je actieplan toelicht

Heb je op dit moment al vragen over het schrijven van je actieplan? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Optionele modules

Het is mogelijk om bij deze opleiding een van de volgende optionele modules voor extra verdieping te volgen:

Elke module duurt 1 dag. De kosten bedragen €495 per module.

 

Wil je deelnemen aan één van deze optionele modules? Dit kun je vermelden in het opmerkingenveld bij je inschrijving.

Diploma

 • Je ontvangt, na het succesvol afronden van de opleiding, het diploma ‘Social Media’.

Als Beeckestijn alumnus

 • Kun je na je opleiding deelnemen aan een actief en leerzaam alumniprogramma.
 • Bouw je een relevant en interessant netwerk op.
Diploma-uitreiking

 

Data & Locaties

Dagopleiding
Leusden
Dagopleiding
Online Classroom
Dagopleiding
Amsterdam
Dagopleiding
Leusden
Dagopleiding
Online Classroom
Dagopleiding
Utrecht
Amsterdam
Capelle aan den IJssel
Eindhoven
Leusden

Online classroom

Voorlopig starten alle opleidingen en trainingen via online classroom. Zodra de situatie het toelaat starten we weer op locatie.

 • Bij je inschrijving kun je aangeven op welke locatie je wilt deelnemen als de opleidingen en trainingen weer op locatie kunnen plaatsvinden.Wil je i.v.m. reistijd, je gezondheid of restricties vanuit je werkgever ook als we weer op locatie, starten liever online deelnemen, schrijf je dan in voor de online classroom
 • Als we weer op locatie starten heb je de vrijheid om tijdens je opleiding per college te kiezen of je hem liever online of op locatie volgt. 
 • Uiteraard houden wij op locatie rekening met de maatregelen. De colleges zijn in kleine groepen en met inachtneming van 1,5 meter afstand.

Wil je weten wat dit betekent voor de opleiding of training die jij graag wilt volgen? Neem contact met ons op via chat, customerservice@beeckestijn.org of 088 147 4100, we denken graag met je mee!

Investering

Collegegeld (incl. arrangementskosten) €1.990,-
Vakliteratuur & e-learning €195,-
Coaching & eindgesprek €495,-
Totaalprijs €2.680,-
 • Inclusief koffie, thee en lunch (bij dagopleiding)
 • Prijzen zijn exclusief BTW
 • Er zijn mogelijkheden voor BTW-vrij factureren en betaling in termijnen
 • Informeer naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie

Lees meer over de betalingsmogelijkheden

 

* De hier genoemde prijzen zijn de actuele en geldende prijzen. Het kan voorkomen dat bijvoorbeeld in foldermateriaal nog andere prijzen staan genoemd, de prijzen op de website zijn leidend.

Kennismaken

Kom kennismaken!

Heb je hulp nodig bij je opleidingskeuze of wil je graag even sfeer proeven? We hebben verschillende mogelijkheden waarbij je kennis kan maken met ons. Een Open Dag geeft je een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen, ook is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Tijdens onze Clinics word je in 1,5 uur bijgepraat over een actueel onderwerp. 

Bekijk de agenda
 

Open dag bij Beeckestijn

Reviews

10,0
"Hele interessante opleiding, trainers zijn allemaal toppers uit het marketing werkveld, goed leesbare literatuur, zowel online als in boekvorkm, je krijgt veel content marketing kennis, alles is praktisch toepasbaar, de opdracht die je moet schrijven dient vooral direct te implementeren te zijn bij je organisatie en hoeft dus niet vol bronvermeldingen te staan, zo fijn en daarmee echt anders dan andere opleidingen. Daarnaast is het leuk te sparren met andere studenten uit allerlei organisaties, ik kies daarom ook altijd het liefst voor klassikaal! Beeckestijn communiceert alles erg duidelijk in een portal ook roosterwijzigingen, locaties zijn goed geregeld via BCN. Aanrader dus!"
9,0
"Begeleiding is uitstekend. Deskundige docenten. Collges erg goed. Online leeromgeving werkt erg prettig. Kan Beeckestijn iedereen aanbevelen. Ik heb deze opleiding met veel plezier gevolgd en heb nu een goed onderbouwd plan voor ons bedrijf."
9,0
"Docenten waren erg goed en zijn allemaal up-to-date betreft Social Media. Fijn dat we niet de basis hebben besproken. Dit had voor veel herhaling geweest. Veel geleerd van de praktijkvoorbeelden en inspirerende lessen. Daarnaast waren alle voorzieningen, zoals koffie/thee, lokalen, parkeren etc. prima!"
8,0
"Als Ment Kuiper de opzet van het plan uiteen zet, dan komt het uiteindelijk allemaal wel goed. Verder zijn het veel losse college's, waarbij de samenhang ver te zoeken is. De reden dat de opleiding een 8 krijgt en niet een lager cijfer, is alleen te danken aan Ment en zijn passie voor het vak."
8,0
"Veel geleerd van 9 inspirerende colleges gegeven door zeer ervaren docenten uit het bedrijfsleven. Heel leuk ook om eerst in teamverband een opdracht uit te voeren en vervolgens aan je eigen plan te werken. Alleen jammer dat dit allemaal in zeer korte tijd moet gebeuren.. "
8,0
"De samenstelling van de groep, opbouw van de colleges en een grote diversiteit aan docenten uit het bedrijfsleven zorgen voor een goede dynamiek tijdens de opleiding. Veel geleerd van de opleiding Social media!"

Bron: Springest
10,0
"Hele interessante opleiding, trainers zijn allemaal toppers uit het marketing werkveld, goed leesbare literatuur, zowel online als in boekvorkm, je krijgt veel content marketing kennis, alles is praktisch toepasbaar, de opdracht die je moet schrijven dient vooral direct te implementeren te zijn bij je organisatie en hoeft dus niet vol bronvermeldingen te staan, zo fijn en daarmee echt anders dan andere opleidingen. Daarnaast is het leuk te sparren met andere studenten uit allerlei organisaties, ik kies daarom ook altijd het liefst voor klassikaal! Beeckestijn communiceert alles erg duidelijk in een portal ook roosterwijzigingen, locaties zijn goed geregeld via BCN. Aanrader dus!"

Bron: Springest
Vergelijken 0
  Vergelijken