Over Beeckestijn

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.

We bieden diverse opleidingen aan voor de vakgebieden online marketing, social media, sales en klantgerichtheid, in verschillende soorten en op verschillende niveau's. Ons opleidingsaanbod wordt continu uitgebreid en geüpdatet.

#kennisdelen

Delen is vermenigvuldigen. Bij Beeckestijn Business School delen we graag onze vakkennis. Niet alleen via onze docenten en de colleges van de diverse opleidingen. Ook organiseren we regelmatig clinics; 2 uur durende kennissessies over een bepaald onderwerp die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Kijk in de agenda welke clinics er de komende periode zijn. Of we publiceren regelmatig whitepapers; kennisdocumenten over een bepaald onderwerp die gratis te downloaden zijn via onze website. Bij alle activiteiten houden we rekening met de praktische toepasbaarheid va de kennis die we aanbieden; we helpen je met tips & tricks, stappenplannen of andere handige handvatten die jou helpen de opgedane kennis direct te vertalen naar jouw eigen situatie en werkomgeving.

Maatschappelijk betrokken

Beeckestijn helpt uiteenlopende charitatieve instellingen met haar innovatie in marketing en communicatie. Hoe? Door het delen van haar kennis, in diverse samenwerkingsverbanden. Bijvoorbeeld door de ontwikkeling van pakkende plannen en adviezen, in samenwerking met studenten van Beeckestijn voor charitatieve instellingen. Zo zijn er succesvolle strategieën en campagnes bedacht op het gebied van digital marketing, social media, customer experience management… voor een keur aan goede doelen zoals Natuurmonumenten, Vogelbescherming, Nierstichting, Vlinderstichting, Cordaid, ActionAid, SIRE en SOS Kinderdorpen.

Niet alleen de goede doelen krijgen ondersteuning van Beeckestijn. Ook werkt Beeckestijn voor andere publieke instellingen zoals het Amsterdamse Concertgebouw, Lakenhal Museum (onderdeel Rijksmuseum) en het Gelders Orkest.

Waarom?

Beeckestijn Business School deelt graag haar kennis en betrokkenheid om de doelstelling van deze fondsen te helpen realiseren. Door kennis te brengen, financieel te ondersteunen en een vraagbaak te zijn voor de goede doelen in de uitvoering van de plannen. Voor onze studenten is het een geweldige manier om de nieuw verworven kennis in de praktijk te brengen. Voor onze ‘opdrachtgever’ is het een geweldige manier om te innoveren, anders te denken en te werken en op een innovatieve wijze de doelen te bereiken.

De toekomst? We staan altijd open voor nieuwe opdrachten in de sfeer van goede doelen en publieke instellingen. We helpen graag mee deze organisaties succesvol te laten zijn.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vacatures