Clinic

AI als co-pilot in je dagelijkse werk!

Datum en locatie:
Online

meer ai inspiratie 🚀

AI is everywhere en het valt niet meer te ontkennen. Dus ook jij moet aan de bak om niet achter te blijven op dit onderwerp. Gelukkig hebben wij daarvoor een aantal AI trainingen, een masterclass en een opleiding ontwikkeld, waarin je op verschillende niveaus aan de slag gaat met AI en de implementatie. Bekijk ons AI aanbod hier ›

Of luister deze podcast (via Spotify) van Alex Dowdalls, waar hij uitgebreid vertelt over het gebruik en de toepassing van Artificial Intelligence (AI) en data & legt uit waarom je wint van anderen wanneer je dit toepast.

 

Iedereen voert dagelijks taken uit die efficiënter kunnen met hulp van AI. Van stukken samenvatten, e-mails schrijven, simpele data analyses tot aan slimmer zoeken. Hoe meer tijd jij kan besparen met dit soort repeterend werk, des te meer tijd je overhoudt voor dieper nadenken of creativiteit. Dit voegt meer waarde toe aan jouw organisatie en maakt je werkdag een stuk leuker.

In deze clinic gaat Bart Ensink in op wat AI wel en niet is en laat hij heel veel voorbeelden zien die je tijd kunnen besparen. Natuurlijk ChatGPT, maar ook vele andere tools die je vast nog niet kent. Die helpen bij bijvoorbeeld bij het schrijven, controleren en aanpassen van teksten. Maar ook om van die teksten snel video en audio of een combinatie te maken, bijvoorbeeld voor onboarding, elearning, marketing, websites en apps. En natuurlijk waar je AI in je dagelijkse applicaties gaat tegenkomen in 2024, want alle leveranciers zijn druk bezig om overal AI in te bouwen. 

Bart gaat ook in op welke mindset we eigenlijk nodig hebben voor het succesvol dagelijks gebruiken van AI. En wat wordt er eigenlijk van leiders in organisaties verwacht? Want de tools zijn fantastisch, maar we moeten ze wel inpassen in de dagelijkse praktijk. Dat betekent nieuwe skills leren en nieuwe afspraken met elkaar maken. 

Wat komt er aan bod:

Tijdens de clinic vertelt Bart alles over handige tools en hoe je AI inzet. 

  • Wat is AI wel en wat is het niet?
  • Welke mindset is nodig om AI daadwerkelijk te integreren in je werk? 
  • Veel tools met inspiratie & voorbeelden
  • Praktische tips 

Zo heb je een mooie start om te gaan oefenen met het werken met AI in de dagelijkse praktijk. 

Over de spreker

Bart Ensink is een digitaal expert, met meer dan 16 jaar ervaring in de digitale wereld. Hij beweegt zich voortdurend op de grens tussen bedrijfsvoering en technologische vooruitgang. Zijn missie is digitale kennis en vaardigheden te vergroten. Met zijn bedrijf Andsync doet hij dat met trainingen, workshops en advies. 

Bart Ensink - Spreker clinic Beeckestijn Business School

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Dat weten we meestal pas kort van tevoren. Bij de start van de clinic zullen we dit communiceren.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.