Clinic

A.I. toepassen binnen marketing? Zo doe je dat!

Datum en locatie:
Live-stream

meer ai inspiratie 🚀

AI is everywhere en het valt niet meer te ontkennen. Dus ook jij moet aan de bak om niet achter te blijven op dit onderwerp. Gelukkig hebben wij daarvoor een aantal AI trainingen en een masterclass ontwikkeld, waarin je op verschillende niveaus aan de slag gaat met AI en de implementatie. Bekijk ons AI aanbod hier ›

Of luister deze podcast (via Spotify) van Alex Dowdalls, waar hij uitgebreid vertelt over het gebruik en de toepassing van Artificial Intelligence (AI) en data & legt uit waarom je wint van anderen wanneer je dit toepast.

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “A.I. toepassen binnen marketing? Zo doe je dat!" door Charida Dorder.

Praktische A.I. toepassingen voor marketeers 

Artificial Intelligence, Machine learning, Voice herkenning. Iedereen praat erover. Citeren van sprekers & bloggers is makkelijk. Maar hoor jij ook bij de pioniers die A.I. kunnen toepassen?

De grootste techreuzen ter wereld, Google, Microsoft, Amazon en IBM ontwikkelen steeds meer tools om A.I. toegankelijk te maken voor non-coders. Hierdoor is A.I. niet langer alleen beschikbaar voor grote bedrijven met legers data wetenschappers en enorme datasets. A.I. kan nu ook worden gebruikt door mensen zonder codeer ervaring en bedrijven met kleinere datasets. Jij kunt A.I. inzetten om je marketing strategie naar een hoger niveau te tillen.

De huidige technologie verandert zo snel dat je er niet meer aan ontkomt om je hierin te verdiepen. Of op z’n minst te verkennen. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Meld je dan aan voor de gratis  A.I. for Marketing clinic.

Wat kan je verwachten?

In deze no-coding clinic vertelt Charida Dorder hoe jij A.I. kunt inzetten om je marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen. Je leert de essentie van A.I. en hoe dit zich vertaalt binnen het Growth Hacking speelveld. Ontdek hoe jij A.I. kan inzetten in elke stap van de klantreis. 

    Over Charida Dorder

    Charida Dorder heeft ruim 10 jaar ervaring in online marketing, 3.5  jaar in Growth Hacking en heeft zich de afgelopen 2.5 jaar gespecialiseerd in Artificial Intelligence binnen marketing. Haar passie ligt in  A.I. toegankelijk maken voor non-multinationals en marketeers zonder coding skills. Met haar bedrijf A.I. for Marketeers consult ze marketeers en ondernemers in het toepassen van A.I. binnen Marketing. 

    Charida Dorder clinic spreekster bij Beeckestijn