Clinic

AI zet het marketingvak op zijn kop. Hoe goed ben jij voorbereid?

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “AI zet het marketingvak op zijn kop. Hoe goed ben jij voorbereid?" door Charida Dorder. 

Hoe goed ben jij voorbereid?

AI zet het marketing vak volledig op zijn kop. Technologische ontwikkelingen zoals ChatGPT, BARD en DALL-E 2 brengen veranderingen met zich mee die voor veel marketeers nu nog onbekend zijn, maar die enorme gevolgen zullen hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden. Marketeers die segmenteren en content creëren op basis van slimme modellen, zullen het winnen van de marketeers die post-its plakken voor persona’s en uren besteden aan een blog. Als marketeers moeten we het vak opnieuw uitvinden; herijken wat het betekent om een marketeer te zijn.

Veel marketeers onderschatten alleen de impact van AI op hun eigen werkzaamheden of weten niet waar ze moeten beginnen. AI is immers voorbehouden aan de Googles en Meta's van deze wereld, toch? Maar de mogelijkheden voor marketeers zijn dichterbij dan we denken. Hoe goed ben jij voorbereid? 

Deze clinic is onmisbaar voor elke marketingprofessional die verder kijkt. 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de clinic komt het volgende aan bod: 

  • Impact van AI op marketing
  • Inspirerende praktisch AI-toepassingen
  • Demo van AI-tool
  • De 4 stages van AI in Marketing
  • Jouw rol als augmented marketing professional 

Over Charida Dorder

Charida is auteur van het boek AI in marketing. Ze is 10+ jaar werkzaam in het marketingvak en oprichtster van AI in Marketing. Als spreker voor o.a. het AI-program aan de Ivy League Colombia University in New York focust Charida zich op het toegankelijk maken van AI. Daarnaast is ze member van de Nederlandse AI Coalitie, partner van het Responsible Applied AI programma aan de Hogeschool Rotterdam, docent bij Beeckestijn en begeleidt ze vanuit Axveco AI-trajecten voor mkb’ers en corporates.

Charida Dorder- docent- Beeckestijn Business School

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.