Clinic

Alle ins & outs over starten als zzp-er binnen online marketing

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de clinic 'Alle ins & outs over starten als zzp-er binnen online marketing' door Shanice, Sietse & Bauke 

Hoe start je als zzp-er binnen online marketing?

Heb jij de ambitie om voor jezelf te beginnen of wil je weten wat er überhaupt mogelijk is? Als je als freelance marketeer gaat starten komt er veel op je af. Zo moet je bedenken wat jij je klanten gaat aanbieden, randzaken als verzekering en pensioen regelen en zelf opdrachten vinden. Vaak schrikt de onzekerheid van het freelancen af terwijl er ook veel voordelen aan deze manier van werken zit.

Voor wie is deze clinic interessant?

Wil je weten waar je rekening mee moet houden, hoe je opdrachten vindt en hoe andere freelancers dit hebben aangepakt? Meld je dan aan voor deze clinic op 13 oktober. Sales Marketing Group vertelt je meer over alle mogelijkheden. Daarnaast krijg je de kans om vragen te stellen. Een interactieve sessie dus! 

Over SMG en de sprekers 

SMG is een kennis en opdrachten gedreven netwerk van ervaren, specialistische freelancers op het gebied van (online) marketing en sales. Shanice Justus, projectmanager en eerste aanspreekpunt voor zelfstandige binnen zal deze clinic samen met ervaringsdeskundigen Sietse van Echtelt en Bauke Dekker geven.

Shanice Justus

Shanice Justus

Shanice is haar carrière begonnen bij Aholde Delhaize en Randstad waar zij als recruiter en employer branding specialist heeft gewerkt. In haar huidige functie bij SMG helpt ze zelfstandige nog meer uit het netwerk te halen. Denk hierbij aan coaching en ondersteuning op het gebied van personal branding, positionering het stellen van doelen en actiepunten etc.

Sietse van Echtelt

Sietse van Echtelt

Sietse helpt als zzp'er ondernemers te groeien op het gebied van online marketing. "Ik wil mijn klanten inzicht geven in het nut en de noodzaak van marketing, door ze inzichten te geven in hun eigen marketingstrategie. Door mijn handelen zal je ook zien dat bepaalde zoekwoordposities zullen stijgen binnen Google. Op deze manier maak ik het voor iedereen zowel zakelijk, als privé een stukje positiever."

Bauke Dekker

Bauke Dekker

Bauke is zelfstandig marketing en communicatiespecialist. Hij heeft in het verleden ervaring opgebouwd in zowel de B2B-, als B2C omgeving. Hij is zowel bekend met de bureauzijde, als met de klantzijde in uiteenlopende omgevingen van FMCG, Techbedrijven tot aan NGO’s. Daarnaast heeft hij als medeoprichter van Imagine People organisaties als Lidl, Specsavers, ABN-Amro en Natuurmonumenten geholpen met het maken van video content. 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen

Ik kan niet op het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden zo dat je de opname & hand-out ontvangt (indien aanwezig). 

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de gegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor de aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de clinic.

Is de clinic vandaag en heb je nog niks ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je direct de inloggegevens toe.