Clinic

B2B demand generation; zo bouw je een goed model

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Hoe bouw je een datagedreven B2B leadgeneratie model en zorg je voor meer hoge kwaliteit leads die goed converteren?" door Tanja Sanders.

Datagedreven generation strategie

Wil jij als B2B Marketeer een continue stroom van kwalitatieve leads genereren en je omzet verhogen? Dan is het toepassen van een datagedreven demand generation strategie essentieel! 

Door het veranderende koopgedrag binnen B2B is het cruciaal om de juiste doelgroep te bereiken en hen te motiveren om actie te ondernemen. De traditionele manier van leadgeneratie volstaat niet meer. Maar hoe werkt demand generation eigenlijk?

Tijdens deze clinic leer je hoe je een Demand Generation strategie effectief en datagedreven opzet en uitvoert. Zo zorg je voor een continue stroom van kwalitatieve leads en blijf je groeien! 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de clinic komt het volgende aan bod: 

 • Je leert hoe je een specifieke doelgroep triggert zodat er vraag ontstaat in de vorm van leads.
 • Je leert hoe je een Demand Generation Strategie opzet in 4 stappen
 • Je leert 2 direct toepasbare strategieën om demand-generation campagnes op te zetten. 
 • Je krijgt best practices van bedrijven als Hubspot en Adobe.
   

VOOR DIE IS DEZE CLINIC INTERESSANT?

Voor alle B2B ondernemers en marketeers die graag 133% beter converterende leads willen binnenhalen, in verhouding met traditionele leadgeneratie. 

  Over Tanja Sanders

  Tanja Sanders, oprichter van Growth Agency, GrowthHub, is de expert op het gebied van Data-Driven Growth en B2B Demand Generation. Met haar jarenlange ervaring helpt ze ondernemers en marketeers om meer datagedreven te werken en daardoor hun bedrijf te laten groeien. Tanja heeft een passie voor data analytics en weet als geen ander hoe je klantdata met slim funnel denken op een effectieve manier kunt inzetten voor de groei van jouw organisatie. En daarnaast ook docent bij Beeckestijn!

  Tanja Sanders

  Praktische informatie

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 14:00 tot 15:30 uur
  • De clinic zal online te volgen zijn
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

  Veelgestelde vragen

  Wat zijn de kosten?

  Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

  Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

  Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

  Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

  Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

  Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

  Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.