Clinic

B2B lead generatie: Zo bouw je een slimme en effectieve machine

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “B2B lead generatie; Zo bouw je een slimme en effectieve machine" door Michiel Schouten. 

Deze clinic is via live-stream te volgen!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

Lead Generation

Veel B2B marketeers bieden content aan (zoals whitepapers en ebooks) in ruil voor een e-mail adres en noemen dat vervolgens een lead. Dit proces is in de afgelopen jaren nauwelijks veranderd en dat is, gezien de snelheid waarin digitale marketing zich ontwikkelt, op zich best bijzonder. Vaak wordt deze content aangeboden als niet-meetbare PDF, niet geoptimaliseerd voor kleinere schermen en is de content niet geïntegreerd met een marketing automation platform.

Allemaal risico’s die de kans op uiteindelijke conversie verkleinen. De tijd van traditionele lead generatie ligt achter ons. Het is tijd voor een flinke moderniseringsslag.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Michiel legt je met veel praktijkvoorbeelden uit hoe jij jouw B2B lead generation klaarstoomt voor de steeds complexere b2b sales cycles.

Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het belang van goede content
  • Moderne content formats
  • Marketing automation
  • Lead scoring
  • Keuze van distributiekanalen
  • Marketing & sales alignment

OVER DE SPREKER 

De clinic wordt gegeven door Michiel Schouten, B2B marketing strateeg en demand generation specialist, met een verleden bij de zakelijke tak van Marktplaats.nl en meest recentelijk bij de Nederlandse MarTech scale-up Foleon.