Clinic

B2B Marketing en Sales in het AI tijdperk

Datum en locatie:
Online

We organiseren de gratis clinic “B2B Marketing en Sales in het AI tijdperk" door Hans Molenaar

B2B organisaties zijn bezig met een enorme inhaalslag. De groei van het aantal marketeers en de inzet van MarTech binnen B2B is ongekend.  Maar met alleen goede digitale marketing kom je er niet. Hoe kun je als B2B marketeer AI inzetten? Hoe kunnen  B2B organisaties meer (digitale) waarde toe voegen om te kunnen overleven?  Koplopers investeren in het digital sales rooms, klantportalen, b2b E-commerce en AI. Leer van interessante B2B bedrijven zoals Klockner Metals, BidFood, Marktlink, Kramp en Volvo Trucks.

Wat komt er aan bod

Tijdens de clinic deelt Hans zijn inzichten en voorbeelden op het B2B sales & marketing gebied

  • Van sales funnel naar verbeteren sales experience
  • Trends Digital marketing in B2B
  • Inzet AI voor B2B Sales
  • B2B Marketing en Sales Alignment
  • Inspirerende voorbeelden van organisaties als: Klockner Metals, Bidfood, Marktlink, Rabobank, Bosch, Volvo Trucks, en John Deer

Over de spreker

Hans Molenaar is oprichter en directeur van Beeckestijn Business School. Hij is voorzitter van de PIM Marketing Literatuurprijs en Marketing Scriptieprijs. In het verleden heeft hij zowel voor grote corporates (AT&T, NCR en Royal Bank of Scotland) als startups (Novis, 404-network, Selligent, E-banking solutions en Hanco) B2B marketing en salesmanagement posities vervuld. 

Hans Molenaar Directeur Beeckestijn Business School

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De sessie vindt plaats op vrijdag 28 juni en duurt van 09:30 tot 11:00 uur
  • De sessie is online te volgen. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Dat weten we meestal pas kort van tevoren. Bij de start van de clinic zullen we dit communiceren.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.