Clinic

B2B: Van buyer journey naar contentplan

Datum en locatie:
Live-stream


We nodigen je graag uit voor de clinic 'B2B: Van buyer journey naar contentplan' door Ingrid Archer.

De succesvolle bouwstenen van B2B marketing

We timmeren tegenwoordig hard aan de weg om de aandacht van de koper en klant te krijgen. Er is heel veel content online en de concurrent is overal. Ook zijn er veel nieuwe tools en kun je met marketing- en salestechnologie aan de slag om jouw doelgroep nog beter te bereiken. Maar, als je de basis niet op orde hebt, dan gaat technologie ook niet voor je werken.

Om succesvol jouw markt en doelgroep te bereiken wil je weten:

  • Hoe zakelijke kopers kopen en wat ze van leveranciers verwachten
  • Hoe inzicht in de koper, een buyer persona, jou kan helpen
  • En, hoe je een contentstrategie maakt die impact heeft

Wat kun je verwachten?

In deze clinic leer je aan de hand van voorbeelden en praktische oefeningen meer over succesvolle bouwstenen van B2B-marketing: van koper naar de buyer journey naar een pakkende contentstrategie.

Over Ingrid Archer

Ingrid is managing partner en director clients, strategy & succes bij SPOTONVISION. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in B2B-marketing- en communicatie en initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is expert op het gebied van buyer persona’s, buyer en customer journeys, contentmarketing en lead nurturing in B2B.

Ingrid Archer | docent | Beeckestijn Business School

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen

Ik kan niet op het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden zo dat je de opname & hand-out ontvangt (indien aanwezig). 

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de gegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor de aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de clinic.

Is de clinic vandaag en heb je nog niks ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je direct de inloggegevens toe.