Event

Beeckestijn aanwezig tijdens NIMA Marketing Day

Datum en locatie:
Maarssen

Op donderdag 15 juni is Beeckestijn aanwezig op NIMA Marketing Day. Ben jij, naast alle inhoudelijk marketingkennis, benieuwd welke digital & data skills jij als marketeer nu echt nodig hebt? Kom dan naar de sessie van Bart Meerdink, want deze sessie draait om jou!

De digital & data skills die elke marketeer nu nodig heeft
50% van alle werknemers heeft de komende jaren omscholing nodig. Bedrijven digitaliseren in hoog tempo en verzamelen steeds meer data. Dit biedt veel kansen, maar vraagt zeker ook om nieuwe skills. 

AI vervangt banen maar creëert ook nieuwe. Professionals worden niet snel vervangen door AI maar kunnen wel vervangen worden door mensen die AI snel en slim inzetten.

Als je niet meegaat met digitale mogelijkheden dan word je vroeg of laat minder relevant. Bart neemt je tijdens deze sessie mee in de digital, data & tech skills van de toekomst en helpt je te bepalen in welke richting jij het beste kunt ontwikkelen. 

Wil je kennismaken met Beeckestijn of heb je een vraag over onze opleidingen?
Kom dan langs op onze stand, we zijn er de hele dag en helpen je graag met al je inhoudelijke en praktische vragen over onze opleidingen en trainingen. 

 

digital data skills sessie beeckestijn nima marketingday