Clinic

Bouw een Sterk Merk met archetypes!

Datum en locatie:
Online

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Bouw een sterk merk met archetypes!" door Michel Jansen

Merken worden continu uitgedaagd. Vooral in deze tijd. Hoe val je op in een overvolle markt? Hoe ga je om met trends en ontwikkelingen die razendsnel opkomen? Hoe communiceer je via meerdere kanalen met behoud van een consistent merkbeeld?

Een sterk merk is in staat om voortdurend mee te bewegen en tóch herkenbaar te blijven. Daar is karakter voor nodig. Maar hoe bouw je een merk met karakter?

Tijdens deze clinic neemt Michel je mee in de wereld van archetypisch positioneren. Je ontdekt hoe jouw merk de beste versie van zichzelf wordt. Zo onderscheidt je jezelf van concurrenten, claim je een relevante positie en vertel je een sterker verhaal naar al je stakeholders. Extern én intern.

Wat komt er aan bod

  • Merken bouwen in een uitdagende tijd
  • Het aantoonbare succes van merkgedreven organisaties
  • Marktpositionering en merkidentiteit
  • De kracht van archetypen
  • Van identiteit naar verhaal

Over de spreker

Michel Jansen is partner bij Morgenwereld. Hij adviseert sinds 1999 organisaties en C-level over hun business- en merkstrategie. Op die manier helpt hij organisaties de beste versie van zichzelf te worden en op succesvolle wijze hun marktpositie te versterken. Naast zijn werk als adviseur is hij auteur van meerdere publicaties (boeken, artikelen en blogs) over het merkenvakgebied en treedt hij regelmatig op als (gast)docent op universiteiten, in merkleergangen en in-company trainingen.

Michel Jansen | spreker clinic

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De sessie vindt plaats op woensdag 5 juni en duurt van 09:30 tot 11:00 uur
  • De sessie is online te volgen. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Dat weten we meestal pas kort van tevoren. Bij de start van de clinic zullen we dit communiceren.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.